Καλοκαιρινό τόνο έδωσαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας

Αποχαιρέτησαν δασκάλους και σχολείο και πλέον δηλώνουν πανέτοιμοι να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Άκρως καλοκαιρινό και χαρούμενο υπήρξε το σκηνικό που διαμορφώθηκε στο προαύλιο του 1ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας με τους μαθητές να αποχαιρετούν πλέον τα μαθήματα και τις σχολικές αίθουσες.

Το πρόγραμμα που προετοίμασαν με την υποστήριξη των δασκάλων τους ήταν ιδιαίτερα ψυχαγωγικό, για όλους εκείνους, γονείς και συγγενείς, που έσπευσαν να το απολαύσουν.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε τα πάντα και ήταν αρκετό για να ψυχαγωγήσει, αλλά και να γυρίσει τις μεγαλύτερες ηλικίες χρόνια πίσω, όταν κι γονείς και συγγενείς των παιδιών ήταν οι ίδιοι μαθητές. Με καλοκαιρινή ενδυμασία, αλλά και με ρούχα που συμβάδιζαν με τις απαιτήσεις των θεατρικών δρωμένων, οι μαθητές προσέφεραν στο κοινό τους, λίγες ώρες χαράς, αισιοδοξίας και ζωντάνιας. Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας η διάθεση όλων των παραβρισκόμενων αποθεώθηκε, καθώς οι μικροί μαθητές κατάφεραν να προσελκύσουν τα βλέμματα.

Κατά τον κλείσιμο της εκδήλωσης μαθητές και δάσκαλοι σε συγκινησιακό κλίμα αποχαιρέτησαν τους τελειόφοιτους που πλέον θα φοιτήσουν στο γυμνάσιο, καλώντας τους να μην ξεχάσουν ποτέ στην ζωή τους, τους δασκάλους τους που συνέβαλαν ώστε να μάθουν τα πρώτα τους γράμματα, αλλά και το σχολείο στο οποίο πέρασαν 6 όμορφα χρόνια της ζωής τους.