Καλοκαιρινά χαμόγελα προσέφεραν οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Τραγούδια, ποιήματα, χορευτικά και σκετς σκιαγράφησαν το καλοκαιρινό τοπίο, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων σ’ όλους εκείνους που έσπευσαν να απολαύσουν το γιορτινό πρόγραμμα των παιδιών

Η πολυπόθητη στιγμή για τους μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας έφτασε. Το καλοκαίρι που όλοι περίμεναν βρίσκεται προ των πυλών για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες, βαδίζοντας προς το Σεπτέμβριο για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Από την Παρασκευή οι μαθητές του εν λόγω διδακτηρίου, όπως επίσης και οι συμμαθητές τους από το πρώτο δημοτικό της Οιχαλίας και των υπολοίπων χωριών του Δήμου, θα απολαύσουν το καλοκαίρι και τις διακοπές. Το απόγευμα της Τρίτης μαθητές και δάσκαλοι προετοίμασαν για τους γονείς και τους προσκεκλημένους ένα μοναδικό πρόγραμμα για να γιορτάσουν τη λήξη του διδακτικού έτους.

Τραγούδια, ποιήματα, χορευτικά και σκετς σκιαγράφησαν το καλοκαιρινό τοπίο, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων σ’ όλους εκείνους που έσπευσαν να απολαύσουν το γιορτινό πρόγραμμα των παιδιών.

Με το ταλέντο, τη παιδική αθωότητα και τη ζωντάνια τους, τα παιδιά κατάφεραν να ψυχαγωγήσουν τους παραβρισκόμενους που τους αντάμειψαν με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Το καλωσόρισμα στην εκδήλωση έγινε από την διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Τζαβέλα, που ευχήθηκε σε παιδιά και γονείς χαρούμενο καλοκαίρι. Στο ίδιο πλαίσιο χαιρέτησε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, ο οποίος προσέφερε στην διευθύντρια του σχολείου τη μελέτη του Δήμου για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου. Ένα έργο που θα προσφέρει στα μέγιστα στο σχολείο, λύνοντας ουσιαστικά προβλήματα.

«Παρότι δεν με ψηφίσατε σας έχω στην καρδιά μου και σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, εγώ παραδίδω την μελέτη της ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου στη διευθύντρια κα Ελένη Τζαβέλλα και καλώ τη νέα δημοτική Αρχή να προχωρήσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο, που θα λύσει αρκετά προβλήματα που παρατηρούνταν στο σχολείο», τόνισε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου, που ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στα παιδιά και στους γονείς. Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα αναπτύξει συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την προώθηση κάθε ζητήματος που σχετίζεται με το σχολείο.

Η γιορτή έκλεισε νωρίς το βράδυ με χαμόγελα και την ευχή για ένα όμορφο καλοκαίρι.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *