Καλοκαιρινή μουσική και τραγούδια στο νηπιαγωγείο της Φαρκαδόνας

Αντίο στο νηπιαγωγείο είπαν τα νήπια της κωμόπολης που ετοιμάζονται από το Σεπτέμβριο να φοιτήσουν στο δημοτικό σχολείο

Με καλοκαιρινές μουσικές, με χορούς και τραγούδια αποχαιρέτησαν το νηπιαγωγείο τα νήπια της Φαρκαδόνας. Χωρίς άγχος, αλλά με ισχυρές δόσεις ταλέντου και δημιουργίας τα νήπια του Νηπιαγωγείου Φαρκαδόνας ανέβηκαν επί σκηνής παρουσιάζοντας ένα άκρως υπέροχο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με αφορμή τη λήξη του διδακτικού έτους.

Δίπλα τους και θερμοί υποστηρικτές της όμορφης γιορτούλας που διοργάνωσαν οι δασκάλες τους καθώς επίσης γονείς και συγγενείς τους, που τους ενθάρρυναν με το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου. Παραβρέθηκαν γονείς και παππούδες των παιδιών που τους καμάρωσαν στα μουσικοχορευτικά δρώμενα. Ιδιαίτερα συγκινημένες οι δασκάλες τους που αποχαιρέτησαν τα νήπια, μιας και του χρόνου μεταπηδούν από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο. Σαφώς η ανεμελιά του νηπιαγωγείου θα λείψει στα παιδιά, μιας και από του χρόνου και τη νέα σχολική χρονιά θα φοιτήσουν σ’ ένα νέο και πιο απαιτητικό περιβάλλον. Έως και τότε σαφώς θα έχουν το χρόνο να ξεκουραστούν. Εξάλλου το καλοκαίρι για εκείνα μόλις άρχισε και έχει διάρκεια.

Καλό καλοκαίρι και καλή επιστροφή από το Σεπτέμβρη στα θρανία…
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *