Καλοκαιρινή νότα έδωσαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Αποχαιρέτησαν αίθουσες και θρανία οι μικροί μαθητές με μια άκρως δροσερή εκδήλωση που διεξήχθη στο προαύλιο του σχολείου τους

Το προαύλιο του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας άρχισε να γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Γονείς, παππούδες και συγγενείς των μαθητών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παιδιών κι έσπευσαν στο σχολείο για να απολαύσουν τη σχολική γιορτή για τη λήξη της διδακτικής χρονιάς.

Η ατμόσφαιρα άκρως χαρούμενη. Τα μαθήματα από τις αρχές τις εβδομάδας ολοκληρώθηκαν και οι μαθητές ετοιμάζονται αφενός ξεκούραση, αφετέρου για μικρές και μεγάλες αποδράσεις στις δροσερές παραλίες.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της διευθύντριας του σχολείου κα Σταυρούλας Παθέκα, η οποία ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, καθώς επίσης και τον πρώην διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστο Μπουλούμπαση για τη τιμή να παραστεί στη σχολική γιορτή. Ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στα παιδιά ενώ εξήρε το έργο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου, τονίζοντας ότι η συνεργασία που αναπτύχτηκε μεταξύ του Συλλόγου με τους δασκάλους βοήθησε ώστε να προωθηθούν ζητήματα που σχετιζόταν με το σχολείο.

Λίγο αργότερα οι μικροί μαθητές ανέλαβαν δράση παρουσιάζοντας ένα άκρως καλοκαιρινό πρόγραμμα. Η δροσιά που ανέδυαν τα παιδιά, στάθηκε ικανή να προκαλέσει τα χαμόγελα των γονιών και των συγγενών τους που τους χειροκρότησαν δυνατά για να επιβραβεύσουν την προσπάθεια τους.

Χαμόγελα, αισιοδοξία, ψυχαγωγία, χαρά για την χρονιά που ολοκληρώθηκε επιτυχημένα και όνειρα για ένα όμορφο και χαρούμενο καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, με τα παιδιά να αποχαιρετούν το σχολείο, και κάποια από αυτά να προετοιμάζονται πλέον για το γυμνάσιο.

Η εκδήλωση έκλεισε με απόλυτη επιτυχία ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι σε αυτή δεν συμμετείχε κανείς εκπρόσωπος του Δήμου Φαρκαδόνας, σε αντίθεση με την γιορτή του 2ου δημοτικού σχολείου στην οποία παρίσταντο εκπρόσωποι της νυν δημοτικής Αρχής αλλά και την νέας που προέκυψε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
1 σχόλιο

  1. Γιαννης
    14/06/2019 at 17:34

    Γιατι Σταυρουλα δεν ηταν ουτε οι νυν, ουτε οι πριν ; Μηπως εφταιγε ο Μπουλουμπασης
    της δευτεροβαθμιας;

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *