Καλοτάξιδο και γόνιμο το αυτοδιοικητικό ταξίδι για τη Δέσποινα Μπότη-Χαχοπούλου

Άνοιξε με καλούς οιωνούς ο κύκλος επαφών, στα χωριά του Δήμου, για την επικεφαλής του συνδυασμού της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Φαρκαδόνας» και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους

Τα μηνύματα που λαμβάνει η κα Δέσποινα Μπότη-Χαχοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας, κατά τις επαφές της στα χωριά του Δήμου, αλλά και κατά τις καθημερινές συναντήσεις με τους πολίτες είναι άκρως ενθαρρυντικά. Συνδημότες κάθε ηλικίας και δη άτομα νεαρής, γίνονται δέκτες των θέσεων και των απόψεων του συνδυασμού της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Φαρκαδόνας», αγκαλιάζοντας το όλο εγχείρημα, αποδεχόμενα το προσκλητήριο για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας με επικεφαλής την κα Δέσποινα Μπότη-Χαχοπούλου.

Ήδη η κα Δέσποινα Μπότη-Χαχοπούλου ξεκίνησε τον πρώτο κύκλο επαφών πλαισιωμένη από υποψηφίους και υποστηρικτές.

Η πρώτη συνάντηση με πολίτες έγινε σε άριστο και ελπιδοφόρο κλίμα στην Δημοτική Κοινότητα Ταξιαρχών. Κατά την επαφή με τους πολίτες εκφράστηκαν οι απόψεις των τοπικών εκπροσώπων, καταγράφηκαν τα προβλήματα, κατατέθηκαν οι προβληματισμοί, επισημάνθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης στα πλαίσια ενός προγραμματισμένου σχεδίου.

Όπως τόνισαν εκπρόσωποι της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» είναι καιρός να αρχίσουμε να μιλάμε για τα χωριά μας, να δώσουμε νέες προοπτικές ανάπτυξης, να γεφυρώσουμε την σχέση Δημότη και Δήμου μέσα από την ποιοτικά αναβαθμισμένη καθημερινότητά του.

Επόμενος σταθμός το δημοτικό διαμέρισμα Γριζάνου όπου η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιοι συναντήθηκαν και συνομίλησαν με μέλη του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Βλύζα και δημότες που μέσα από μια γόνιμη, παραγωγική και δημιουργική συζήτηση κατατέθηκαν τα αιτήματά τους και οι προτάσεις τους για την ανάπτυξη του χωριού.

Ήδη εξιδεικευμένη ομάδα εργασίας της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία και μεθοδικά, συστηματικά, οργανωμένα με συγκεκριμένες προτάσεις και σαφώς με νέο κύκλο επαφών θα καταθέσει τις προτάσεις ανάπτυξης της Δημοτικής Κοινότητας Ταξιαρχών και του δημοτικού διαμερίσματος Γριζάνου. Η «Ανεξάρτητη Κίνηση» θα διαμορφώσει το πρόγραμμά της, για τους δημότες μαζί με τους δημότες.

Ο κύκλος επαφών θα συνεχιστεί και στις άλλες τοπικές κοινότητες, με τοπικούς εκπροσώπους, φορείς, συλλόγους, απλούς δημότες για έναν ειλικρινή και αποτελεσματικό διάλογο