Καλότυχη, ευλογημένη και ευτυχισμένη η νεοφώτιστη Βασιλική

Ευσυγκίνητη υπήρξε στο πρώτο κοσμικό γεγονός της ζωής της η νεοφώτιστη πλέον Βασιλική.

Με την είσοδό της στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μαραθέας Καρδίτσας έδειχνε να χαίρεται με την πολυκοσμία, χαμογελούσε με τους καλεσμένους που είχαν φροντίσει γι’ αυτό οι γονείς της Γιώργος και Σταυρούλα Αλεξανδρή.

Τα πρώτα δάκρυα στα κόκκινα μαγουλάκια της δεν άργησαν να φανούν, όταν αποχωριζόταν τη ζεστή αγκαλιά της μανούλας της για να «παραδοθεί» στα χέρια της πνευματικής της, από εδώ και στο εξής, μητέρας Κατερίνα – Ευαγγελία Λίτσιου.

Όσο για το μετέπειτα μπάνιο της, δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό της μιας και το κλάμα της αντήχησε σ’ όλο τον Ιερό Ναό. Λίγο αργότερα πάντως στο κοσμικό κέντρο «Άρτεμις» που δινόταν η δεξίωση έδειχνε να το απολαμβάνει με τους θαυμαστές που έσπευδαν να ευχηθούν σε γονείς και νονά… να ΖΗΣΕΙ και να είναι ΚΑΛΟΤΥΧΗ για μια ζωή η ΒΑΣΙΛΙΚΗ!!!

Την πλήρη επιμέλεια της βάπτισης είχε το κατάστημα «Κατερίνα» που λειτουργεί στο Γριζάνο του δήμου Φαρκαδόνας και αναλαμβάνει την οργάνωση και τη διακόσμηση γάμων, αρραβώνων και βαπτίσεων και λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κα Χρυσάνθης Μπακλαβά.

Το κατάστημα προσφέρει ποιοτικές και πρωτότυπες υπηρεσίες οι οποίες κεντρίζουν με την πρώτη ματιά τον κόσμο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2433051490 και 6972287613.

Ηλεκτρονική διεύθυνση xrusanth@gmail.com. www.mpaklavaxrusanthi.4ty.gr .

Επίσκεψη στο Facebook: xrusanthi.mpaklava