Καρδιοχτύπησε μαζί με τους πληγέντες αγρότες ο Βασίλης Αγγέλης

Παρών από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισης των πλημμυρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας υπήρχε ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ. Βασίλης Αγγέλης.

Με επιτόπιες επισκέψεις από αργά το βράδυ του Σαββάτου στα χωριά της Φαρκαδόνας είχε επαφές με αγρότες που αγωνιούσαν για τις περιουσίες τους, οι οποίες ήταν εκτεθειμένες στη μανία της φύσης και του Πηνειού ποταμού.

Οι επισκέψεις του κ. Αγγέλη συνεχίστηκαν και το πρωί της Κυριακής στο Ζάρκο, στην Πηνειάδα, στο Κεραμίδι όπου είχε συναντήσεις με τους προέδρους των χωριών, οι οποίοι του μετέφεραν την  επικρατούσα κατάσταση σχετικά με τις μεγάλες ζημιές που σημειώθηκαν από την υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού.

Με τη σειρά του ο κ. Αγγέλης δεν έκρυβε την λύπη του γύρω από τις ζημιές, συμμεριζόμενος την αγωνία και την απελπισία των συνδημοτών του. Και ο ίδιος εμφανίστηκε υπέρμαχος της άσκησης πιέσεων για άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις, κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί και ο ίδιος.

Νωρίς το μεσημέρι ο κ. Αγγέλης ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του από το χωριό της Νομής.

Ένα χωριό το οποίο για περισσότερο των 24 ωρών από το Σαββάτο έως  και την Κυριακή έζησε στιγμές αγωνίες μιας και το ανάχωμα του Πηνειού που προφυλάσσει το χωριό από τα νερά του ποταμού αντιμετώπιζε προβλήματα, υπόγειας διαρροής υδάτων.

Εκεί συναντήθηκε με την πρόεδρο του χωριού κα Εύη Καϊνανά όπου είχαν πολύωρη συζήτηση για το πρόβλημα και τις επεμβάσεις που θα πρέπει να υλοποιηθούν μελλοντικά προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.xaq