Καταχειροκροτήθηκαν τα βλαστάρια της Φανερωμένης για την εντυπωσιακή εμφάνισή τους στην καλοκαιρινή εκδήλωση του χωριού

Κυριάρχησε η παιδική αθωότητα και το ταλέντο στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον πρόεδρο του ΚΑΠΗ και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας  το βράδυ της Πέμπτης στο προαύλιο του πρώην δημοτικού σχολείου Φανερωμένης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Παιδιά κάθε ηλικίας συμμετείχαν στην καλοκαιρινή εκδήλωση παρουσιάζοντας ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα το οποίο άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Αργά το απόγευμα ο προαύλιος χώρος του σχολείου άρχισε να συγκεντρώνει αρκετό κόσμο που έσπευσε να απολαύσει τα βλαστάρια του χωριού. Λίγο αργότερα τα παιδιά ήρθαν να αποδείξουν ότι πέραν της προόδου τους στα μαθήματα, εντυπωσιάζουν και στις Τέχνες, αν κρίνει κανείς από τα αποτελέσματα της μουσικοχορευτικής τους εμφάνισης.

Η θεατρική ομάδα των παιδιών παρουσίασε διάφορες σκηνές του Ελληνικού κινηματογράφου με κεντρικό θέμα το ζεμπέκικο της Ευδοκίας.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν μοντέρνοι, λαϊκοί και παραδοσιακοί χοροί τους οποίους προετοίμασαν τα παιδιά τους προηγούμενους μήνες.

Οι καλεσμένοι τους, γονείς, παππούδες, αδέλφια, φίλοι και συγχωριανοί τους, επιβράβευσαν την προσπάθεια και την εμφάνιση τους με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.