Κατέγραψε τα Τρικαλινά προβλήματα ο Γιάννης Γούλας

Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε κλιμάκιο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας. Πλαισιωμένος από μέλη του Σωματείου σε τοπικό και Θεσσαλικό επίπεδο επισκέφτηκε τα γραφεία των Τρικάλων προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα που απασχολούν τους Τρικαλινούς εργαζομένους και την Υπηρεσία.
Μάλιστα η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς επίσης και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστα Ψύχο.
Κατά την συνάντηση έγινε ενημέρωση σχετικά με τα κτηριολογικά προβλήματα του ΕΚΑΒ. Συγκεκριμένα για αξιοπρεπή χώρο στέγασης των υπηρεσιών.
Ταυτοχρόνως, οι εργαζόμενοι έθεσαν και ζητήματα παρεμβάσεων σε θέματα κυκλοφορίας οχημάτων, προκειμένου να μη χάνεται χρόνος στις διακομιδές.
Ο κ. Παπαστεργίου διευκρίνισε ότι η ενασχόληση του Δήμου Τρικκαίων θα ξεκινήσει άμεσα, αφού ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία στο ΕΚΑΒ και με τις συναρμόδιες υπηρεσίες και φορείς (Νοσοκομείο, κεντρική διοίκηση ΕΚΑΒ) θα δοθεί λύσει σε χρονίζοντα προβλήματα.