Κατέπληξε μικρούς και μεγάλους η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Νηπιαγωγείου Ταξιαρχών.

Παρουσία τοπικών παραγόντων, συναδέλφων, γονέων και φίλων του σχολείου, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Νηπιαγωγείου Ταξιαρχών. Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου άρχισαν να προσέρχονται οι καλεσμένοι, και όχι μόνο, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών, με αποτέλεσμα να γεμίσουν την αίθουσα.

Η Προϊσταμένη του σχολείου Μπουραζάνα Ηλιάνα στο λόγο της τόνισε ιδιαίτερα το πραγματικό νόημα  των Χριστουγέννων και κατέκρινε τη σημασία που δίνουμε σήμερα στη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο με στιγμές από την καθημερινότητα των παιδιών στο  σχολείο και έπειτα ακολούθησε το θεατρικό που παρουσίασαν τα μικρά παιδιά με τίτλο: «Ο Αϊ Βασίλης δίαιτα ακολουθεί», όπου με τρόπο κωμικό θέλησαν να περάσουν σε όλους το μήνυμα πως αν υπάρχει θέληση, υπομονή και επιμονή, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που βάζουμε στη ζωή μας.

Και η βραδιά έκλεισε με τον ερχομό του Άϊ Βασίλη, ο οποίος αφού μας διασκέδασε, μοίρασε τα δώρα στα παιδιά.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Ταξιαρχών  Μπουραζάνα Ηλιάνα  και ο συνάδελφος νηπιαγωγός Αθανάσιος Χατζής  θέλουν να ευχαριστήσουν το Εργοστάσιο Γάλακτος  Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε. και τα ψυγεία Θ. ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε.  για τις χορηγίες τους, αλλά και τους γονείς για την επιμέλεια του μπουφέ με τα εδέσματα.

Επίσης θέλουν να ευχηθούν Καλές γιορτές, υγεία και ευτυχία στις οικογένειες όλων και καλή πρόοδο στα παιδιά.