«Κάθε εξάμηνο αλλάζουμε λάστιχα στα αυτοκίνητα» λένε κτηνοτρόφοι στο Γριζάνο

Έντονα παράπονα από κτηνοτρόφους του χωριού προς το Δήμο Φαρκαδόνας για την κατάσταση που επικρατεί στην αγροτική οδοποιία, η οποία κάνει δύσκολη τη ζωή και τη δουλειά τους

Έντονα χαρακτηρίζονται τα παράπονα που προέρχονται από κτηνοτρόφους του Γριζάνου και σχετίζονται με την κακή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, κατάσταση της κτηνοτροφικής οδοποιίας.

Κτηνοτρόφοι επικοινώνησαν με το «KriniTrikalon» μεταφέροντας τα παράπονα τους για την κατάσταση που επικρατεί στην αγροτική-κτηνοτροφική οδοποιία, η οποία οδηγεί στα ποιμνιοστάσια τους.

Όπως υποστήριξαν κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία οι κτηνοτρόφοι, οι δρόμοι που οδηγούν σε σταβλικές εγκαταστάσεις αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με αποτέλεσμα η πρόσβαση να είναι σε περιπτώσεις αδύνατη, ελλοχεύοντας κινδύνους για τους ίδιους και τα μηχανήματα τους.

«Έχουμε καταστρέψει τα ελαστικά των αυτοκινήτων μας. Κάθε εξάμηνο αναγκαζόμαστε να αλλάζουμε λάστιχα. Οι δρόμοι βρίσκονται σε κακό χάλι. Θα μπορούσε ο Δήμος με ένα γκρέιντερ να υλοποιεί τις απαιτούμενες εργασίες, ώστε και τα προβλήματα να αποφεύγονται και εμείς να μεταφερόμαστε με ασφάλεια στους στάβλους μας», τόνισε κτηνοτρόφος μιλώντας στο «KriniTrikalon» που επισκέφτηκε το σημείο καταγράφοντας τα προβλήματα.

Όπως συμπλήρωσαν άλλοι κτηνοτρόφοι, αν σε περίπτωση δεν αναληφθούν πρωτοβουλίες την εν λόγω περίοδο, το χειμώνα με τις βροχές και τα χιόνια η πρόσβαση στα ποιμνιοστάσια δεν θα είναι απλά δύσκολη, αλλά αδύνατη για τους ιδιοκτήτες των σταβλικών εγκαταστάσεων.

Όπως αποτύπωσε και ο φακός, πραγματικά οι δρόμοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και απαιτείται η άμεση επέμβαση. Τα καιρικά φαινόμενα έντονες βροχοπτώσεις, αλλά ταυτόχρονα και η κίνηση που παρατηρείται στα σημεία από βαρέα οχήματα προκαλούν προβλήματα, τα οποία πρέπει να αποκατασταθούν με επέμβαση μηχανημάτων του Δήμου, προκειμένου να εκλείψουν και τα παράπονα.