Καθημερινός αγώνας για τους δημοτικούς συμβούλους του Μιχάλη Μπαγιώτη

Περιοδεύουν νυχθημερόν στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, αναπτύσσουν επαφές και συζητούν με φορείς και πολίτες  

Τη στιγμή που ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλης Μπαγιώτης βάζει τις τελευταίες πινελιές πριν την κατάθεση του συνδυασμού του, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου του «οργώνουν» στην κυριολεξία τα χωριά του Δήμου.

Αναπτύσσουν επαφές και συναντήσεις, συζητούν με τους πολίτες, καταγράφουν το κλίμα που διαμορφώνεται στην κοινωνία λίγες ημέρες πριν την κάθοδο στις κάλπες και αισιοδοξούν μιας και τα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Ο φακός του «KPHNH LIVE» «συνέλαβε» τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Δήμο Μανιώτη και Γιάννη Βισβίκη στην Κρήνη και την Οιχαλία σε μια από τις περιοδείες των ομάδων που έχουν συσταθεί στο πλαίσιο των προεπισκέψεων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στα δημοτικά διαμερίσματα, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων περιοδειών στα χωριά.

Δυναμικές παρουσίες σε όλο το φάσμα του Δήμου, πορεύομενοι  προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αισιοδοξία και δυνατό «Νέο Ξεκίνημα» με στόχο τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.

«Νέο Ξεκίνημα» από ανθρώπους τίμιους και καθαρούς που συνεχίζουν να βάζουν στόχους και να ονειρεύονται ένα καλύτερο Δήμο που θα θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την κοινωνία και τον πολίτη.