Κάτοικοι χωριών της Φαρκαδόνας υποδέχτηκαν τον άνθρωπο των έργων Ηλία Βλαχογιάννη

Με θέρμη υποδέχτηκαν συνδημότες μας, τον πρώην νομάρχη Τρικάλων, πρώην βουλευτή, και νυν υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων με τη ΝΔ κ. Ηλία Βλαχογιάννη

Τον άνθρωπο που βρισκόταν κάθε στιγμή δίπλα τους με έργα και πράξεις κι όχι με υποσχέσεις, αρχικά για μια 8ετια ως νομάρχης και μετέπειτα ως βουλευτής, υποδέχτηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι κάτοικοι τεσσάρων χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας. Υποδέχτηκαν τον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ κ. Ηλία Βλαχογιάννη, χαρακτηρίζοντας, ως δικό τους άνθρωπο, ως φίλο που πάντα βρισκόταν κοντά τους, με ανοιχτές τις πόρτες του γραφείων του, είτε στο νομαρχιακό μέγαρο, είτε στο πολιτικό γραφείο. Βρισκόταν κάθε στιγμή κοντά τους, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους, καταγράφοντας τα αιτήματά τους και δίνοντας λύσεις στο μέτρο του δυνατού.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης περιόδευσε το απόγευμα της Τρίτης στα χωριά του Πετροπόρου, της Κρήνης, του Αχλαδοχωρίου και της Οιχαλίας, όπου έγινε δεκτός με θέρμη. Και πως άλλωστε, όταν σε πολλά σημεία των εν λόγω χωριών, όπως εξάλλου και στο σύνολο του Δήμου Φαρκαδόνας και του νομού, εκατοντάδες έργα φέρουν την σφραγίδα του.

Ο κ. Βλαχογιάννης κατά την επίσκεψή του, στα προαναφερόμενα χωριά, έγινε δεκτός με θέρμη, καθώς οι κάτοικοι στο πρόσωπό του δεν βλέπουν τον πολιτικό, βλέπουν τον άνθρωπο, Ηλία Βλαχογιάννη, βλέπουν τον φίλο, καθώς με το σύνολο αυτών και κυρίως με τους θεσμικούς παράγοντες συνδέεται με χρόνιους φιλικούς δεσμούς.

Ο υποψήφιος βουλευτής υπήρξε ιδιαίτερα συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του. Δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, όπως έκανε κατά το παρελθόν με τις πόρτες των γραφείων του να παραμένουν ανοιχτές. Θα βρίσκεται δίπλα τους δίνοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα, αποτελώντας το στήριγμα σε κάθε δίκαιο αίτημα που του καταθέτουν.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *