Κάτοικοι της Κρήνης και της Οιχαλίας προσκύνησαν στον Αη Θανάση

Εορταστικές εκδηλώσεις στο εξωκλήσι της Κρήνης με αφορμή τον εορτασμό της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου

Διασχίζοντας κανείς την επαρχιακή οδό που συνδέει την Κρήνη με την Οιχαλία, στα μέσα της διαδρομής θα συναντήσει ένα μικρό λόφο. Ένα σημείο το οποίο η Θεία Χάρη, επέδειξε για να ανεγερθεί το μικρό εξωκκλήσι που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αγίου Αθανασίου.

Εκεί το απόγευμα της Πρωτομαγιάς αλλά και την επομένη το πρωί οι κάτοικοι της Κρήνης και της Οιχαλίας ήρθαν να τιμήσουν την εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου. Το απόγευμα της εορτής τελέστηκαν παρουσία πλήθους κόσμου ο Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας ενώ οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν ανήμερα της εορτής με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Δεκάδες πιστών έσπευσαν να συμμετάσχουν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και να προσευχηθούν στο Άγιο για να μεσιτεύσει στο Χριστό και Θεό τα αιτήματα.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων προσφέρθηκε η παραδοσιακή φιλοξενία προσφορά του Αθανάσιο Γιαννίκη, ο οποίος συνέβαλε στα μέγιστα για την ανακαίνιση του Ναού.