Κάτοικος στο Πετρωτό Τρικάλων κοιμόταν με το φίδι κάτω από το μαξιλάρι

Πανικό προκάλεσε το γεγονός στον ίδιο και στην οικογένειά του, όταν αντιλαμβανόταν τι έκρυβε το μαξιλάρι

Έκπληκτος και πανικόβλητος έμεινε ένας κάτοικος του Δήμου Φαρκαδόνας το βράδυ της Τρίτης. Κάτω από μαξιλάρι του και εντός της οικίας του, είχε κρυφτεί ένα φίδι, μήκος 1,30 εκατοστά.

Ο κάτοικος του Πετρωτού, ο οποίος διαμένει σε διώροφη οικοδομή στο χωριό, αργά το βράδυ αποσύρθηκε στο δωμάτιο του να κοιμηθεί. Νιώθοντας ενοχλήσεις στο μαξιλάρι του, προσπάθησε να ψηλαφίσει με το χέρι του, για να εξακριβώσει τι βρισκόταν κάτω από αυτό. Έμενε έκπληκτος, όταν αντιλαμβανόταν ότι αυτό που τον ενοχλούσε ήταν ένα μεγάλο φίδι.

Έντρομος πετάχτηκε από το κρεβάτι ειδοποιώντας τα παιδιά του που βρισκόταν εντός του σπιτιού. Τελικά για να απομακρυνθεί το φίδι χρειάστηκε η επέμβαση ενός πυροσβέστη, γείτονα, που έσπευσε και με ειδικούς χειρισμούς απομάκρυνε το ερπετό από το χώρο ελευθερώνοντάς το στο φυσικό περιβάλλον.

Έκπληξη πάντως προκαλεί το γεγονός για το πώς το φίδι κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι μιας και πρόκειται για διώροφη οικοδομή.

Όπως και να έχει το περιστατικό θα μείνει αξέχαστο και θα προκαλεί ανατριχίλα στο ίδιο και στην οικογένειά του όταν θα το σκέφτεται.


2 Σχόλια

  1. Basilis Ziogkos
    26/07/2017 at 19:10

    Το έπαθα και γω πριν από μια 5ετία περίπου, το είχα βρει μέσα στο ντουλάπι της κουζίνας…έπαθα μεγάλη ταραχή