Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Βλαχόφωνος Σύλλογος Φαρκαδόνας και Περιχώρων

Η άριστη οργάνωση της διοίκησης κι όλων των μελών και η συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τους ιερείς είχαν ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη εκδήλωση της υποδοχής της Παναγίας της Γιάτρισσας

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Βλαχόφωνος Σύλλογος Φαρκαδόνας και Περιχώρων σχετικά με το συντονισμό και την οργάνωση της τελετής υποδοχής του αντιγράφου της Εικόνας της Παναγίας της Γιάτρισσας.

Η πρόεδρος της διοίκησης κα Δέσποινα Μπότη, το σύνολο της διοίκησης, αλλά και των μελών συνέδραμαν στο μέτρο του δυνατού και ο καθένας με τον τρόπο του για την οργάνωση της τελετής για την άφιξη και μετέπειτα την μεταφορά της εικόνας στην Φαρκαδόνας.

Η διοίκηση του Συλλόγου συνεργάστηκε άμεσα με τους δυο ιερείς της Φαρκαδόνας, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τους φορείς προκειμένου η υποδοχή να τελεστή με κάθε μεγαλοπρέπεια και οι λατρευτικές εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.

Φυσικά δεν θα πρέπει να σταθούμε μονάχα εδώ. Ανατρέχοντας στο παρελθόν θα ήταν παράλειψη να μην επικεντρωθούμε στις προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την έλευση του αντιγράφου της Παναγιάς της Γιάτρισσας στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Τις κοπιώδεις προσπάθειες για να φιλοτεχνηθεί αρχικά η Εικόνα και μετέπειτα να ακολοθηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες για την ευλογία της Εικόνας και της ονοματοθεσίας της.

Και οι προσπάθειες αυτές απέδωσαν καρπούς, στέφτηκαν με επιτυχία και πλέον η Εικόνα βρίσκεται ανάμεσα μας, προστάτης της Φαρκαδόνας και όλου του Δήμου, φυλάσσοντας τους πιστούς, γιατρεύοντας τις ασθένειες, τους πόνους και χαρίζοντας υγεία.