Κέρδισε το στοίχημα η νέα διοίκηση του «Βλύζα»

Με μεγάλη επιτυχία και άκρως ξεχωριστό πρόγραμμα ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου

Το ραντεβού είχε δοθεί εβδομάδες πριν, για το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Και σε αυτό το ραντεβού ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες κατοίκων του Γριζάνου, φίλων και μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βλύζας» καθώς επίσης και επισκεπτών που διαμένουν σε γεωγραφικά διαμερίσματα της Θεσσαλίας αλλά έλκουν την καταγωγή τους από το χωριό.

Αντάμωσαν όλοι μαζί για να παραστούν στον ετήσιο χορό, την πρώτη παρθενική εκδήλωση που διοργάνωσε η νέα διοίκηση που αναδείχτηκε στο πρόσφατο παρελθόν. Στην εκδήλωση διοίκηση και μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, μιας και στο περιθώριο αυτής κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Να ανταλλάξουν ευχές για υγεία, ευτυχία και πολιτιστικές δράσεις, που θα ξεδιπλωθούν μέσα από τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση, η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους που κατάγονται από το χωριό, «γέννημα θρέμμα», ανθρώπους που διακρίνονται για το πολιτιστικό και κοινωνικό όραμα, ανθρώπους με διάθεση να προσφέρουν στο πολιτισμό, την παράδοση. Ανθρώπους που σκοπός τους είναι ένας και μοναδικός, να αναδείξουν την παράδοση και την ιστορία του χωριού τους.

Στην εκδήλωση ξεχωριστή μουσική νότα έδωσε η ορχήστρα του Θανάση Μητσάτσικα που με τη Ράνια Χελιδώνη και τον Βαγγέλη Αρσένη στο τραγούδι κι άλλων μουσικών προσέφεραν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Στην εκδήλωση κληρώθηκαν πλούσια δώρα, τα οποία προσφέρθηκαν από το Σύλλογο. Μέγας χορηγός της εκδήλωσης υπήρξε η εταιρία Φέτα Θεσσαλίας «Υφαντής», η οποία βοήθησε στα μέγιστα για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Πλέον το ραντεβού ανανεώνεται για τους εαρινούς μήνες και την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο χωριό του Γριζάνου.