Κερδίζει την συμπάθεια του κόσμου από τις πρώτες προεκλογικές εμφανίσεις ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» περιόδευσε στην Πηνειάδα και τον Κλοκοτό λαμβάνοντας μηνύματα θερμής υποστήριξης και νίκης  

Δυναμικά από κάθε πλευράς άρχισε τις προεκλογικές περιοδείες-εμφανίσεις ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλης Μπαγιώτης.

Η έναρξη των προεκλογικών εμφανίσεων του υποψήφιου δημάρχου και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ξεκίνησε από την Πηνειάδα και συνεχίστηκαν στο Κλοκοτό.

Μέσα σε ένθερμο κλίμα οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τον κ. Μπαγιώτη και τους υποψηφίους του συνδυασμού. Κατά την εμφάνιση τους στα δύο χωριά συναντήθηκαν με κατοίκους των ισάριθμων δημοτικών διαμερισμάτων, οι οποίοι εξέφρασαν την συμπάθεια στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας καθώς και των συνοδοιπόρων του, εκφράζοντας τη διάθεση να στηρίξουν μέσω της κάλπης το ψηφοδέλτιο «Νέο Ξεκίνημα».

Κατά την συνάντηση τόσο ο κ. Μπαγιώτης, όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον συνόδευαν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν τα εν λόγω χωριά, κατέθεσαν τις προτάσεις του για το μέλλον με την βεβαιότητα ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Η απλότητα του χαρακτήρα του κ. Μπαγιώτη, όπως επίσης και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει τους κατοίκους της Πηνειάδας και του κλοκοτού, που στα πρόσωπα τους βλέπουν το διαφορετικό, τη έντονη διάθεση να προσφέρουν στο τόπο, στο Δήμο Φαρκαδόνας που ετοιμάζεται να αλλάξει πορεία και να βαδίσει μπροστά, να κάνει το «Νέο Ξεκίνημα» που θέλουν οι πολίτες.