«Κληρώνει» ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας που θα στηριχτεί από το ΚΙΝ.ΑΛ.

Ελένη Χαλβατζά και Δημήτρης Καϊμάς κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, αιτήσεις για την υποψηφιότητα τους ενώ δυο ακόμη άτομα επεξεργάζονται την ιδέα της καθόδου

Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει για την περιοχή της Φαρκαδόνας η εκδήλωση που διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 1η Δεκεμβρίου η Τ.Ο. Κινήματος Αλλαγής Δήμου Φαρκαδόνας. Ενδιαφέρον μιας και πέραν των άλλων αναμένεται να επιλεγεί το πρόσωπο που θα ηγηθεί του συνδυασμού για την διεκδίκηση του Δήμου Φαρκαδόνας και θα έχει τη στήριξη του κόμματος.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΑΛΛΑΣ» (Πέρκας) στην Φαρκαδόνα.

Θα παραστούν και θα τοποθετηθούν μέλη της κεντρικής επιτροπής του κόμματος  ενώ δεν αποκλείεται και η έλευση κομματικού στελέχους από τα κεντρικά.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με γενικές τοποθετήσεις γύρω από την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και θέματα επικαιρότητας ενώ θα επεκταθεί με διάλογο σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τα βλέμματα ωστόσο όλων θα είναι στραμμένα στην ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου που θα λάβει και την στήριξη του κόμματος.

Στην παρούσα φάση και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατατεθεί επίσημα δυο αιτήσεις ενδιαφερομένων υποψηφίων δημάρχων. Πρόκειται για εκείνη της κα Ελένης Χαλβαντζά, όνομα το οποίο ακούγεται εδώ και αρκετό διάστημα στην Φαρκαδόνα. Μιας γυναίκας με πλούσιο βιογραφικό και γνώσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, αν κρίνουμε και από την επαγγελματική της ενασχόληση στο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, εκείνο των Αθηναίων.

Αίτηση κατέθεσε και ο κ. Δημήτρης Καϊμάς, από την περιοχή της Οιχαλίας, πρώην αυτοδιοικητικός επί δημαρχίας (2011-2014) κ. Κώστα Οικονόμου.

Οι δυο συγκεκριμένες υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί επίσημα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εκφραστεί ενδιαφέρον χωρίς ωστόσο να επισημοποιηθεί μέσω κατάθεσης αίτησης από δυο ακόμη πρόσωπα.

Κατά την συζήτηση που θα αναπτυχτεί κι αν οι υποψηφιότητες ανέλθουν περισσότερο της μίας τότε αναμένεται να στηθούν κάλπες, το πιθανότερο το ίδιο βράδυ, ώστε να αναδειχτεί υποψήφιος-α.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις που θα σχετίζονται με την εκδήλωση.