Κλοκοτός: Ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος μετά τον καθαρισμό της τάφρου

Κάτοικοι του Κλοκοτού απευθύνουν έκκληση στις αρμόδιες Υπηρεσίες να προβούν στην τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στην τάφρο που καθαρίστηκε κοντά στο χωριό και συγκεκριμένα στην παρακαμπτήρια οδό της ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας

Έκκληση προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας απευθύνουν οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος Κλοκοτού του Δήμου Φαρκαδόνας σχετικά με την τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στην τάφρο που βρίσκεται έναντι της παρακαμπτήριας οδού της εθνικής οδού Τρικάλων Λάρισας.

Η συγκεκριμένη τάφρος από Φαρκαδόνα προς Οιχαλία, στο ύψος του Κλοκοτού, καθαρίστηκε πρόσφατα από τη θαμνώδη βλάστηση. Συγκεκριμένα το κανάλι είναι μεγάλου βάθους ενώ με την αποψίλωση των θάμνων και τον καθαρισμό συνορεύει με το δρόμο της παρακαμπτήριας οδού. Οι κάτοικοι τονίζουν ότι τις βραδινές ώρες το σημείο θα είναι αρκετά επικίνδυνο καθώς ο ελλιπής φωτισμός σε συνδυασμό με τα ελλιπή μέτρα προφύλαξης, -προστατευτικές μπάρες-, ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ατύχημα.

Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση στις αρμόδιες Υπηρεσίες να προβούν άμεσα στην τοποθέτηση είτε συρματοπλέγματος, είτε ειδικών κιγκλιδωμάτων για να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά.

Από το σημείο, φτάνει να υπογραμμιστεί πως, διέρχονται αρκετά αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς Κλοκοτό, Γεωργάναδες αλλά και Οιχαλία και το αντίστροφο προς Φαρκαδόνα, ενώ καθημερινά από το σημείο διέρχονται και λεωφορεία των ΚΤΕΛ Λάρισας και Τρικάλων που πραγματοποιούν δρομολόγια για τα χωριά.