Κοινωνικό και εθελοντικό πρόσωπο έδειξε η εταιρία Συστημάτων ήχου και Ασφάλειας «ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΣ»

Προσέφερε αφιλοκερδώς μηχανήματα και προσωπικό για την άρτια διοργάνωση του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό στα Τρίκαλα

Τη δική της ξεχωριστή πινελιά στο αγώνα που έχει ξεκινήσει και σε τοπικό επίπεδο για να εκφραστεί η εναντίωση στη συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό έβαλε η εταιρία Συστημάτων ήχου και Ασφάλειας «ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΣ».
Χωρίς δεύτερη σκέψη και στο κάλεσμα των διοργανωτών η εταιρία αποφάσισε να διαθέσει εντελώς δωρεάν τα μηχανήματα ήχου, για την κάλυψη της εκδήλωσης. Ως προς αυτό συνέβαλαν και οι εργαζόμενοι της εταιρίας που συνέβαλαν στα μέγιστα, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για την τοποθέτηση και λειτουργία των μηχανημάτων καθώς επίσης και την φρούρηση της εκδήλωσης.
Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρίας αποτέλεσε υποχρέωση για τους ίδιους η συμβολή στο μέτρου του δυνατού για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης. Η συμβολή τόσο της επιχείρησης, όσο κι όλων εκείνων που βοήθησαν με τον τρόπο τους, ώστε να διοργανωθεί η διαδήλωση για να εκφραστεί η εναντίωση στην συνθήκη και να ακουστεί η φωνή του Τρικαλινού λαού.
Με τις πράξεις και τις ενέργειες της η εταιρία και οι εργαζόμενοι αποδεικνύουν την βαθειά αγάπη για την Ελλάδα, για τα Τρίκαλα και τους πολίτες που στηρίζουν χρόνια τώρα το επιχειρηματικό έργο. Το παράδειγμα της εταιρίας ας αποτελέσει φάρο για όλες της επιχειρήσεις του νομού, να σταθούν αντάξιες των περιστάσεων και να συμβάλουν με τις πρωτοβουλίες τους σε αντίστοιχες διοργανώσεις που θα αποδεικνύουν την αγάπη για τον τόπο μας.