Κόκκινη νότα στην συνεστίαση του ΚΚΕ στο Ζάρκο

Πιστές στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους οι Τομεακές Οργανώσεις Φαρκαδόνας του ΚΚΕ. Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Ζάρκο στην ταβέρνα «Νικατσιός» για να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν τις καθιερωμένες ευχές με αφορμή την έλευση του νέου έτους.

Μια εκδήλωση διαφορετική, ένα γλέντι πλημμυρισμένο από κόσμο και χρωματισμένο με την αισιοδοξία για την ανάπτυξη νικηφόρων εργατικών και λαϊκών αγώνων.

Η εκδήλωση είχε πολύπλευρο χαρακτήρα καθώς πέραν της πολιτικής και ψυχαγωγικής διάστασης είχε ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση του κόμματος.

Στη συνεστίαση παραβρέθηκε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ κ. Αχιλλέας Κανταρτζής.

Ο κ. Κανταρτζής αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων σε ζητήματα της επικαιρότητας του ασφαλιστικού και του φορολογικού, όπως και στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται οι λαϊκές οικογένειες από τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Κατά την ομιλία του δεν παρέλειψε να σταθεί και στο αγροτικό και στις κινητοποιήσεις που ξεκινούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι τοπικά και πανελλαδικά το δεύτερο δεκαήμερο του Γενάρη.

Όπως ανέφερε μεταξύ των άλλων η ελπίδα βρίσκεται μόνο στον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ προς όφελος των κερδών των μονοπωλίων, στα οποία θυσιάζεται το παρόν και το μέλλον μας, οι ζωές μας. Η ελπίδα τόνισε βρίσκεται στο δρόμο της ρήξης, της ανατροπής της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας των μονοπωλιακών ομίλων, στο δρόμο της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από καλή μουσική, με συγκρότημα που ανέβηκε στη σκηνή για να συντροφεύσει τις συζητήσεις που «άναβαν» στα τραπέζια και να πυροδοτούν το κέφι των παρευρισκόμενων. Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση κέρδισαν μικρά και μεγάλα δώρα μιας και υπήρχε μεγάλη λαχειοφόρος.