Κοντοζυγώνει το Σάββατο και η μεγάλη χοροεσπερίδα του Συλλόγου «Ο Βλύζας»

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την ετήσια διοργάνωση, της χοροεσπερίδας, που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο Ποσειδώνιο στη Φαρκαδόνα

Αντίστροφα ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος για τη διοργάνωση της πρώτης εκδήλωσης για το νεοσύστατου προεδρείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου «Ο Βλύζας».

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την ετήσια διοργάνωση, της μεγάλης χοροεσπερίδας, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο Ποσειδώνιο.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν δυο άκρως γνωστά και αγαπητά πρόσωπα για την περιοχή της Φαρκαδόνας. Πρόκειται για τους Θανάση Μητσάτσικα στο κλαρίνο και την Ράνια Χελιδώνη στο τραγούδι. Μια ξεχωριστή βραδιά πλαισιωμένη από ανθρώπους – μουσικούς , ιδιαίτερα γνωστούς και προσιτούς στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας.

Οι δυο μουσικοί, που έχουν καταξιωθεί στην τοπική κοινωνία συμμετέχοντας σε πλήθος εκδηλώσεων αναμένεται να προσφέρουν ένα μοναδικό δημοτικό πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχει και ο Βαγγέλης Αρσένης με τραγούδια αγαπημένα, που θα ανεβάσουν τους τόνους της διασκέδασης.

Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους τους συνδημότες να συμμετάσχουν στην πρώτη εκδήλωση του χρόνου και να απολαύσουν ένα ανεπανάληπτο μουσικό πρόγραμμα.