Κοσμοπλημμύρα επικράτησε στη Λάρισα στο Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό

Μεταξύ των διαδηλωτών και εκατοντάδες Τρικαλινοί που βροντοφώναξαν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

Κοσμοπλημμύρα επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα στη διάρκεια του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό.

Χιλιάδες Θεσσαλών αλλά και κατοίκων από γειτονικούς νομούς ένωσαν τις φωνές τους φωνάζοντας, αντηχώντας η φωνή τους από άκρη σε άκρη για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Στο συλλαλητήριο βρέθηκε και το ΚΡΗΝΗ LIVE καλύπτοντας την κινητοποίηση που συγκέντρωσε τα βλέμματα και συνάντησε απήχηση σε χιλιάδες λαού.

Συλλαλητήρια τη χθεσινή ημέρα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας διοργανώθηκαν σε 23 πόλεις της Ελλάδας. Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η «Επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», η οποία κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν με ελληνικές σημαίες και χωρίς κομματικά σύμβολα.

Στη Λάρισα, χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Στο συλλαλητήριο διαβάστηκε μήνυμα του μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνατίου, με το οποίο τονίστηκε ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».
Μεταξύ άλλων, στο συλλαλητήριο μίλησαν ο Κώστας Καραΐσκος, μαθηματικός από την Κομοτηνή, ο Δημήτριος Νατσιός, δάσκαλος από το Κιλκίς και ο αντιστράτηγος ε.α. Βασίλειος Ροζής.

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε Πέλλα, Έδεσσα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, Σιάτιστα στη Μακεδονία, αλλά και σε Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα.

Το παρών στο Συλλαλητήριο της Λάρισας έδωσαν και αρκετοί Τρικαλινοί, μεταξύ αυτών και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος με τη σειρά του Μαζί με άλλους Τρικαλινούς και Θεσσαλούς, βροντοφώναξε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΔΩ: www.tirnavitikanea.com