Κώστας Σκρέκας: ‘Έτοιμος για… πολλή δουλειά από την 8η Ιουλίου και μετά!

Κάθε …εκλογική αναμέτρηση και καλύτερα για τον Κώστα Σκρέκα! Ο βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος σε όποια γωνιά του Ν. Τρικάλων κι αν πάει, μονάχα (πολιτικούς) φίλους μετράει!

Το ακροατήριό του πληθαίνει. Η απήχησή του μεγαλώνει. Και η πρωτιά του “κλειδώνει”.  Μιλάει απλά, κατανοητά και στην καρδιά του μέσου ψηφοφόρου.

Όπως υπογραμμίζει, «είμαστε αποφασισμένοι να “σπάσουμε αυγά” για να απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις στην οικονομία, να χτίσουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, να προωθήσουμε την καινοτομία, να ενθαρρύνουμε την υγιή επιχειρηματικότητα. Η Νέα Δημοκρατία έχει διαμορφώσει ένα σύγχρονο, κοστολογημένο πρόγραμμα, που θα θέσει σε εφαρμογή από την πρώτη ημέρα της νέας διακυβέρνησης. Ο στόχος μας είναι η ισχυρή Ελλάδα της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της ασφάλειας».

Διετέλεσε Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Βρίσκεται διαρκώς στην “πρώτη -γαλάζια- γραμμή” και δίνει νικηφόρες μάχες για την μεγάλη Παράταξη. Την τετραετία που διέρρευσε ανέδειξε κάθε μικρό & μεγάλο ζήτημα της περιοχής μας και πίεσε αποτελεσματικά…

Ξέρει ότι τον περιμένει πολλή δουλειά από την 8η Ιουλίου και μετά. Και γνωρίζει πολύ καλά πώς ακριβώς να δράσει μόλις δει το… προεδρικό νεύμα!
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *