Κόβει το νερό στους οφειλέτες η ΔΕΥΑΦ

Από τις 14 Νοεμβρίου ξεκινούν οι διακοπές υδρομέτρων σε οφειλέτες απλήρωτων λογαριασμών υδροδότησης

Επανέρχεται δριμύτερη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, προαναγγέλλοντας διακοπές νερού σε οφειλέτες τιμολογίων ύδρευσης.

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση της ΔΕΥΑΦ μπροστά στις μεγάλες οφειλές, αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στους οφειλέτες, στοχεύοντας να φέρει στα ταμεία της επιχείρησης τα χρήματα που οφείλονται από ανεξόφλητους λογαριασμούς ύδρευσης.

Όπως είναι γνωστό το θέμα είχε τεθεί μέσω ερώτησης που κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Δήμος Μανιώτης, ζητώντας να ενημερωθεί για την οικονομική πορεία της επιχείρησης αλλά ταυτόχρονα και τις οφειλές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκησης της ΔΕΥΑΦ από την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ξεκινούν οι διακοπές  υδροδότησης των υδρομέτρων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας Οι διακοπές υδροδότησης  αφορούν υδρόμετρα για τα οποία υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές.

Στην ίδια ανακοίνωση καλεί τους δημότες να μεριμνήσουν για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική επιχείρηση είχε προχωρήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν στην ίδια ενέργεια διακοπής υδρομέτρων προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα των απλήρωτων λογαριασμών, μπροστά στο κίνδυνο που πήγαζε απέναντι στις υποχρεώσεις της ΔΕΗ.

Το μέτρο παλιότερα είχε εφαρμοστεί στο σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου με τις διακοπές υδρομέτρων. Παράλληλα στο ίδιο πλαίσιο μέσω ευεργετικών νόμων καλούσε τους δημότες να σπεύσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την επιχείρηση μέσω των 100 δόσεων. Το συγκεκριμένο μέτρο της ρύθμισης των οφειλών είχε βρει αποδέκτες, πολλές εκ των περιπτώσεων ενώ τέθηκαν σε ρύθμιση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχαν τηρήσει τους διακανονισμούς.
3 Σχόλια

 1. Γιαννης
  08/11/2018 at 12:17

  Άκου να κόβουνε τα νερά στους φτωχούς και ο μεριβακης και ιό τσιοτινοι λαμογια σύμβουλοι να μη πλιρονουνε τε και να τρωνε με χρυσές κουτάλες ξεκόλοθηκαν στο φαΐ οι ξεφτίλες λεμιουρια είναι λεμόνια Γλιφτες λαμογια

 2. Spyro exeis dikio6Ta lamogia ayta den pllironoyne epesan San ta korakia kai keskisan to dhmo me rs fagopotia2 toys me deka maseles trone o xrysoulis k h parea toy

 3. Σπύρος
  08/11/2018 at 11:48

  Να πληροσουνε
  Πρώτα αυτοί που χρωστάνε οι μεγάλο καρχαρίες όπως ο χρυσουλης και δεν τους κόβετε τα νερά πχ χρυσουλης ΚαραΜάνος, Θωμάς κλπ σύμβουλοι και οχι να πιάσουνε τις μαριδες
  Αλλά αφού χρωστσνε ο δήμαρχο οι αντιδήμαρχο οι μεγάλο εργολάβοι τι περιμενετε8
  Το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι. Λσμογια είναι λαμογια