Κρήνη: Ασυνείδητος πέταξε με το έτσι θέλω τα σκουπίδια του στην είσοδο του χωριού

Περιθώριο τριών ημερών δίνουν οι κάτοικοι της Κρήνης στον ασυνείδητο συγχωριανό τους που επέρριψε σκουπίδια και μπάζα σε ένα πολυσύχναστο σημείο του χωριού που αθλούνται ποδοσφαιριστές, μικρά παιδιά και βαδίζουν μεγαλύτερες ηλικίες ανθρώπων.

Σε κοντινό σημείο από το γήπεδο του χωριού, κάτοικος της Κρήνης αδιαφορώντας για το δημόσιο κίνδυνο και περιβαλλοντικά ασυνείδητος φρόντισε με τις πράξεις να αποδείξει το κακό του πρόσωπο. Φρόντισε να πετάξει σκουπίδια και διαφόρου άλλους είδους αντικειμένων  αδιαφορώντας για το περιβάλλον, πολύ περισσότερο για την δημόσια υγεία.

Οι κάτοικοι γνωρίζουν τον συγχωριανό τους που έσπευσε σε αυτή την ενέργεια, μιας και υπάρχει ανάλογο φωτογραφικό υλικό που τον δείχνει να πετά τα σκουπίδια στο συγκεκριμένο σημείο. Τον προειδοποιούν δίνοντας χρονικό περιθώριο έως την Τετάρτη να μαζέψει τα σκουπίδια από το συγκεκριμένο σημείο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα απευθυνθούν στους αρμοδίους για τις νόμιμες ενέργειες.

Πραγματικά είναι λυπηρό να συναντούμε τέτοιου είδους εικόνες, όταν βλέπουμε κάποιους άλλους ευσυνείδητους πολίτες να λαμβάνουν εθελοντικές πρωτοβουλίες για τη συγκέντρωση σκουπιδιών και τον καθαρισμό δημόσιων χώρων και φύσης.