Κρηνιώτης με 50 λεπτά «τσίμπησε» 7,5 χιλιαρικάκια στο ΚΙΝΟ

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα Κρηνιώτης επέλεξε τους αγαπημένους του αριθμούς και προέβλεψε 8 στα 8 νούμερα

Η τύχη ήρθε να χαμογελάσει για δεύτερη φορά και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα σ’ έναν Κρηνιώτη. Με μόλις μισό ευρώ και φυσικά με μια κλήρωση κατάφερε να σηκώσει 7.500 ευρώ μέσω του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ το ΚΙΝΟ.

Ο ελευθεροεπαγγελματίας κατέθεσε το δελτίο αξίας 0,50 λεπτών του ευρώ στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ του Κωνσταντίνου Δαυλή στο Γριζάνο. Δεν γνώριζε ωστόσο ότι η τύχη του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, χαρίζοντας το προαναφερόμενο ποσό. Ο τυχερός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του με 8 αριθμούς, τους αγαπημένους του, όπως ανέφερε στο «ΚΡΗΝΗ LIVE», περιμένοντας τα αποτελέσματα.  Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στην οθόνη της κλήρωσης, μιας και τα νούμερα που επέλεξε ο ίδιος… ερχόταν το ένα πίσω από το άλλο, χαρίζοντας τα 7,5 χιλιάρικα.

Ο ίδιος πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός μιας και προσφάτως η τύχη του ξαναχαμογέλασε προσφέροντας απλόχερα με τους ίδιους αριθμούς το ίδιο ποσό.

Καλοφάγοτα τα χρήματα και πάντα τυχερός…