Κρυφές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές και συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας

Tο καραβάνι της κουλτούρας, αποτελούσαν υπάλληλοι της εταιρίας δημοσκοπήσεων«PapariResearch» που τους ανατέθηκε από συγκεκριμένο υποψήφιο και επιχειρηματίες να καταγράψουν το λαϊκό αίσθημα ενόψει εκλογών, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα 

Επί δυο συνεχή ρεπορτάζ το «ΚRHNH LIVE» κατέγραψε το υποτιθέμενο ταξίδι που  πραγματοποιούσε το καραβάνι της κουλτούρας στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Ένα καραβάνι που απαρτιζόταν από ευρωπαίους που ξεκίνησαν από την Γαλλία με προορισμό την Βουλγαρία.

Αυτό άλλωστε μας μετέφεραν, αποκρύπτοντας ωστόσο την πραγματική αλήθεια. Μια αλήθεια που πληροφορηθήκαμε λίγες ώρες πριν κι έχουμε την υποχρέωση να την μεταφέρουμε, αφού πληροφορήσαμε τους αναγνώστες μας με λανθασμένες ειδήσεις.

Τι έγινε λοιπόν και ποιοι ήταν οι υποτιθέμενοι ευρωπαίοι που αυτοπλασσαρόταν, ως κουλτουριάρηδες; Οι 25μελης ομάδα αποτελούσαν μέλη της εταιρίας δημοσκοπήσεων «Papari Research». Εργαζόμενοι που βρισκόταν στην περιοχή μας επί 10ημερου, πραγματοποιώντας μια διαφορετική έρευνα, χωρίς τη σύνταξη ερωτηματολογίου. Η έρευνα στηριζόταν στις επιτόπιες επισκέψεις σε χωριά, ρωτώντας αυτοπροσώπως, κατοίκους για το άτομο-υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξουν μέσω της κάλπης στις απερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από ομάδα επιφανών επιχειρηματιών της περιοχής μας, που στηρίζουν με «νύχια και με δόντια» συγκεκριμένο υποψήφιο.

Μάλιστα για να μην κινούν τις υποψίες επέλεξαν το συγκεκριμένο τρόπο δράσης, καθώς οι επιχειρηματίες θέλησαν να κινηθούν αυστηρώς κρυφά, προκειμένου να εξετάσουν τα αποτελέσματα για να δουν στην συνέχεια τι θα πράξουν. Να χώσουν ή να μην χώσουν στην αγορά. Φυσικά η διανυκτέρευση δεν θα μπορούσε να γίνει σε ξενοδοχεία ή «air». Ο καλύτερος τρόπος να μην δίνουν στόχο, ήταν η διαμονή στην ύπαιθρο. Ωστόσο το κρύο υπήρξε τσουχτερό…και κάποιες κοπέλες τραγουδώντας ανέφεραν «να το αντέξω δεν μπορώ». Κι έτσι οι επιχειρηματίες μετά από ώριμη σκέψη και την εξυπνάδα που τους διακρίνει (ειδικά τον έναν από τους 5, τον μεγαλύτερο-σφίζει από εξυπνάδα φαίνεται εξάλλου αν συνομιλήσεις) επέλεξαν τον Ορφανό, εκεί ψηλά στο μοναστήρι της Παναγίας. Άνοιξαν τις θύρες και τώρα που είναι έρημο το μοναστήρι τους έμπασαν μέσα. Τα βράδια επιχειρηματίες και υποψήφιος συγκεντρωνόταν και συζητούσαν τα της έρευνας. Άλλοτε χαιρόταν, άλλοτε έκλαιγαν… κλάματα και τα γέλια αντηχούσαν μέχρι το παζάρι της Οιχαλίας.

Ώσπου οι πληροφορίες έφτασαν στην τοπική Interpol, καθώς υποψήφιες κατήγγειλαν το γεγονός για να ξεκινήσει η έρευνα. Το γυναικείο μυαλό τελικά τι μπορεί να πράξει…Οι ίδιες πηγές, ανέφεραν ότι αστυνομικοί ανηφόρησαν στον Ορφανό, όπου εντόπισαν επ’  αυτοφώρω τους επιχειρηματίες, τον υποψήφιο και μία στενή συνεργάτη, η οποία φέρεται να αποτελεί μέρος του ηγετικού πυρήνα του υποψηφίου, ασχέτως αν εντάχτηκε στο δυναμικό του, προ ολίγων εβδομάδων.

Από πίσω από την αστυνομία κατέφτασαν και δυο από τις τρεις γυναίκες υποψήφιες δημαρχίνες, απουσίαζε η μία για ευνόητους λόγους, για να δουν από κοντά το αλισβερίσι. Φυσικά το γυναικείο μυαλό δεν σταματά να δουλεύει. Παραμέρισαν τη στενή συνεργάτη, την κέρασαν τσιγάρο, έψησαν τον καφέ κι άργησε το «ψωνιστήρι». Φέρεται πως η μια εξ αυτών κατάφερε να αποσπάσει από την τσάντα της συνεργάτιδας μια κόλλα χαρτί, μέσω της οποία αναγραφόταν τα αποτελέσματα της έρευνας. 

Η σύλληψη όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, μιας και στον έλεγχο που διεξήγαγαν οι αρχές βρέθηκαν στις σούστες τσουβάλια με μοβ χαρτονομίσματα. Τα χρήματα κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθηκαν έξι άτομα υποψήφιος και επιχειρηματίες.

Η συνεργάτιδα, άγνωστο γιατί… αφέθηκε ελεύθερη και δόθηκε ως ανταμοιβή στην ομάδα της «PapariResearch».

Η συνεργάτιδα, αν και η 25μελης ομάδα απεφάνθη να την τακτοποιήσει στη σούστα αρνήθηκε και καβάλησε το άλογο για να οδηγεί το καραβάνι της κουλτούρας.

Και σαν διέσχιζαν την έξοδο της Οιχαλίας, είχαν συγκεντρωθεί οι υπόλοιποι άνδρες υποψήφιοι, μαζί με την τελευταία υποψήφια. 

Με δάκρυα στα μάτια, ζητούσαν από την συνεργάτιδα να τους μεταφέρει έστω κι ένα αποτέλεσμα της έρευνας, αλλά αυτή τίποτα, ούτε κουβέντα, τάφος, σιωπή. Αυτό ήταν που έκανε «ώξωωω φρονών» μια υποψήφια δήμαρχο που ζητούσε απεγνωσμένα να στηθεί λαϊκό δικαστήριο στην πλατεία της Φαρκαδόνας.

Δεν εισακούστηκε, τιμωρία για εκείνη ήταν να εξοριστεί από το Δήμο Φαρκαδόνας, για μια τετραετία.

Οι εκλογές συνεχίζονται ωστόσο όπως πληροφορούμεθα η «Papari Research, αποστέλλει νέα ομάδα ερευνητών στην περιοχή για να αποτυπώσουν μέσω ερωτηματολογίων αυτή τη φορά το λαϊκό αίσθημα.
1 σχόλιο

  1. Γιαννης
    01/04/2019 at 09:33

    Επειδη με εκλεψαν το καροτσι με το μοτερ λες να ειναι το ιδιο. Το καλυτερο
    [αληθινο] παραμυθι ειναι. Αυτα να τα διαβαζει ο Σιμορελης μηπως και καταλαβει τη παραμυθια μας λεει…………………..