Κυκλοφόρησε και διανέμεται δωρεάν η εφημερίδα του «Αμφίων»

Η έκδοση της εφημερίδας αποτελεί πλέον θεσμό και αγκαλιάζεται από ένα ευρύ φάσμα αναγνωστικού κοινού που σέβεται και εκτιμά το πολύχρονο έργο του Συλλόγου

Χριστουγεννιάτικες πινελιές φέρει το 23ο φύλλο της εφημερίδας του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας «Ο Αμφίων» που κυκλοφόρησε και διανέμεται δωρεάν σε μέλη και φίλους του Συλλόγου σε τοπικό και σε Θεσσαλικό επίπεδο.

Η έκδοση της εφημερίδας αποτελεί πλέον θεσμό και αγκαλιάζεται από ένα ευρύ φάσμα αναγνωστικού κοινού που σέβεται και εκτιμά το πολύχρονο έργο του Συλλόγου. Ένα έργο που στηρίζεται στην ανάδειξη της παραδοσιακής και Βυζαντινής μουσικής, καθώς και στην παρουσίαση των μουσικών ηθών και των εθίμων. Αναμφίβολα πρωτεργάτης και εμπνευστής της κίνησης για την σύσταση του Συλλόγου και την ανάπτυξη των δράσεων, με σημαντικότερη εκείνη της δημιουργίας Χορωδίας, υπήρξε ο αείμνηστος χοράρχης Αριστοτέλης Κούτσικος. Ένας άνθρωπος που έφυγε πριν περίπου ένα χρόνο από τη ζωή, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο γίνεται αναφορά στο τρέχον φύλλο της εφημερίδας με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του, την 1η Γενάρη του 2018.

Ξεφυλλίζοντας ο αναγνώστης την εφημερίδα θα ενημερωθεί για δράσεις τους συλλόγου τους προηγούμενους μήνες, για εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στη Φαρκαδόνα το προηγούμενο διάστημα, ενώ γίνεται αναφορά σε έθιμα και παραδόσεις και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.