Κυνηγετικές εξορμήσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του δήμου Φαρκαδόνας

Το «KriniTrikalon» συνάντησε ομάδα κυνηγών που σε εβδομαδιαία βάση ασκεί το αγαπημένο χόμπι επιστρέφοντας στη βάση της με πολλά θηράματα

Με τα όπλα ανά χείρας συνεχίζουν και βρίσκονται κυνηγοί της περιοχής μας, ασκώντας το αγαπημένο τους χόμπι. Εξορμούν στην φύση και συμβαδίζοντας με την κείμενη νομοθεσία, απολαμβάνουν τις χαρές της φύσης, προστατεύουν το περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα ασκούν το χόμπι τους.

Ένας από αυτούς τους πολλούς κυνηγούς και ο κ. Δημήτρης Αλεξίου, καταγόμενος από το Πετρωτό του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο κ. Αλεξίου, συντροφιά με φίλους, συγχωριανούς του, σε εβδομαδιαία βάση εξορμά σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Δήμου μας, ασκώντας το χόμπι του το κυνήγι. Με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ο κ. Αλεξίου, το τελευταίο διάστημα ανηφορίζει στα βουνά, και ρίχνεται στο κυνήγι του αγριόχοιρου. Τα αποτελέσματα για τον ίδιο αλλά και για την πλειονότητα των κυνηγών της Φαρκαδόνας είναι άκρως θετικά. Ειδικά στο κυνήγι του αγριόχοιρου που επιχειρείται η ρύθμιση του πληθυσμού, μετά την ραγδαία αύξηση και τις ζημιές που προκάλεσαν στην φυτική παραγωγή, και στα προβλήματα που δημιουργούν σε οδηγούς σε κεντρικά και μη σημεία των επαρχιακών οδών.