Κυρίτσης Εμμανουήλ: Δώστε την ψήφο σε νέους ανθρώπους, στηρίξτε τον Μιχάλη Μπαγιώτη

Ο πρόεδρος του Πετρωτού συγκίνησε τους πάντες στην ετήσια πολιτιστική εκδήλωση του χωριού του, ανατρέχοντας σε παρών και παρελθόν, καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο να στείλουν στο Δήμο Φαρκαδόνας τα νιάτα

Συγκίνησε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κυρίτσης Εμμανουήλ στην διάρκεια του ετήσιου πανηγυριού που έγινε στην πλατεία του χωριού.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο πρόεδρος που πλέον δίνει σκυτάλη στις νεότερες γενιές, έχοντας συμπληρώσει περίπου τέσσερις δεκαετίες αυτοδιοικητικής πορείας, θέλησε να χαιρετίσει τους κατοίκους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές της πορείας του, τονίζοντας ότι πλέον το λόγο έχουν οι νέοι.

Ο ίδιος κάλεσε τους συγχωριανούς του να στηρίξουν συλλογικά τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μπαγιώτη, έναν νέο και αυτοδιοικητικά δραστήριο άτομο που διεκδικεί το Δήμο Φαρκαδόνας για να προσφέρει στον τόπο.

Ένα υποψήφιο δήμαρχο που όπως ανέφερε διακρίνεται για την πολιτική του ευγένεια, για το αυτοδιοικητικό ήθος, για την αυτοδιοικητική προσφορά. Ο ίδιος ανέτρεξε στο παρελθόν για να θυμηθεί τα πρώτα αυτοδιοικητικά βήματα του υποψηφίου δημάρχου, του Μιχάλη Μπαγιώτη, που τον κοιτούσε στα μάτια, αποτύπωνε τα λόγια του, όπως ο μαθητής το δάσκαλο.

Ο κ. Κυρίτσης Εμμανουήλ, απευθυνόμενος στους κατοίκους του χωριού, τους κάλεσε να στηρίξουν μαζικά το Μιχάλη Μπαγιώτη, ώστε ο νέος αυτός άνθρωπος, να αναδειχτεί την ερχόμενη Κυριακή, δήμαρχος Φαρκαδόνας, δήμαρχος όλου δήμου, δήμαρχος όλων των πολιτών.

Τα λόγια του προέδρου που ολοκληρώνει προσεχώς άκρως επιτυχημένα την προσφορά του στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα του χωριού, έκαναν πολλούς να δακρύσουν, πολύ δε την οικογένεια του, που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε στο πλευρό του, στηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

 «Ότι είχα να προσφέρω στο χωριό το προσέφερα, τώρα εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να αποσυρθούμε και να δώσουμε τη θέση μας στις νεότερες γενιές, στο μέλλον του τόπου μας», τόνισε καταχειροκροτούμενος ο πρόεδρος.

Ο πρόεδρος σήμερα έχει να καμαρώνει καθώς τα βήματά του ακολουθεί ο 29χρονος εγγονός του, Κυριάκος Βάϊου, ο οποίος αποτελεί κομμάτι του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», διεκδικώντας μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας. Και ο 29χρονος Κυριάκος έμαθε πολλά από τον πάππου, και πλέον είναι έτοιμος να τα εφαρμόσει με την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας.