«Λαοθάλασσα» στη συγκέντρωση του Μιχάλη Μπαγιώτη στην Οιχαλία


Την κεντρική προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε στο κέντρο της Οιχαλίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλης Μπαγιώτης 

«Βόγκηξε» από κόσμο το βράδυ της Τρίτης το κέντρο της Οιχαλίας στη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλη Μπαγιώτη.

Όπως κατέγραψε δημοσιογραφικά η ηλεκτρονική εφημερίσα «ΚΡΗΝΗ LIVE», ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, μίλησε μπροστά σ’ ένα πολυπληθές κοινό που συγκεντρώθηκε στην οδό Δημοκρατίας στο ύψος του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα». Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδυασμού και συμμετείχαν στην κεντρική εκδήλωση, που πραγματικά στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία, μιας και χαρακτηριστική δυναμική σε όγκο και σε παλμό.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας χαιρέτησε και κάλεσε στο βήμα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Δήμος Μανιώτης, ο οποίος εξήρε το έργο και την προσωπικότητα του υποψηφίου δημάρχου και των συνυποψηφίων του, δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Δεκτός με παρατεταμένα χειροκροτήματα έγινε δεκτός στο βήμα ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ευχαρίστησε τον κόσμο της Οιχαλίας κι όλων των κοινοτήτων του Δήμου για την στήριξη που του παρέχουν, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι η παρουσία του κόσμου της Οιχαλίας και των υπολοίπων κοινοτήτων δίνει δύναμη στον ίδιο και στους συνεργάτες του, να συνεχίσουν έως την τελική νίκη.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Μπαγιώτης, ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα», στέκεται με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντί στους πολίτες όλου του Δήμου και τους καλεί να συμπορευτούν μαζί για να φέρουν τον δημότη στη θέση που του αξίζει, περήφανο και διεκδικητικό για ένα καλύτερο αύριο. 

Το «Νέο Ξεκίνημα» αντιστρέφει την πυραμίδα και θέτει τον δημότη στο ψηλότερο σημείο της πυραμίδας. Θέλει τον δημότη περήφανο και συμμέτοχο στα δημοτικά πράγματα, καθοδηγητή και αρωγό των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και ταυτόχρονα ελεγκτή της Δημοτικής Αρχής. Με το «Νέο Ξεκίνημα» η παρουσία της Δημοτικής Αρχής θα γίνεται αισθητή σε ολόκληρη τη διάρκεια της θητείας σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος επεκτάθηκε στον σχεδιασμό των αναγκαίων για την περιοχή έργων, εστιάζοντας την προσοχή στο Φράγμα του Νεοχωρίτη ποταμού, που θα ανακουφίσει τις ανάγκες του συνόλου του αγροτικού κόσμου του Δήμου Φαρκαδόνας, έργο πνοής για τον κάμπο της περιοχής και ευρύτερα.

Μίλησε ταυτόχρονα για έργα που θα συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και μεγαλύτερα που θεωρούνται αναγκαία να εκτελεστούν στο άμεσο μέλλον.