Λάβρος κατά της διοίκησης του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας ο κ. Βαγγέλης Ζαφείρης

«Θεωρώ πως ο Σύλλογος είναι υποκινούμενος από κάποιους τρίτους, οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις», αναφέρει στην επιστολή του ενώ προειδοποιεί ότι αν δεν του ζητήσουν δημόσια συγνώμη θα ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες

Άμεση και σκληρή υπήρξε η απάντηση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, σχετικά με την επιστολή που κοινοποίησε και δημοσιεύτηκε στο «KriniTrikalon.gr» ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας.

Μέσω της επιστολής ο Σύλλογος αναφερόταν στα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εκτοξεύοντας τα βέλη προς τον Βαγγέλη Ζαφείρη σχετικά με τα όσα ανέφερε για τις επιχορηγήσεις των χωριών. Όπως ανέφερε ο κ. Ζαφείρης κι όπως φυσικά- λέει- γίνεται αντιληπτό και από την ηχογράφηση της συνεδρίασης, ουδέποτε μίλησε για το Σύλλογο, αλλά γενικά για τις εκδηλώσεις των χωριών που τις πληρώνει ο Δήμος. Ο κ. Ζαφείρης μέσω της απαντητικής επιστολής κάνει λόγο ότι η Διοίκηση του Συλλόγου είναι υποκινούμενη από κάποιους χωρίς να θέλει να τους κατονομάσει.

Καλεί την πρόεδρο και τη διοίκηση του Συλλόγου να ζητήσουν έστω και τώρα δημόσια συγνώμη και σε περίπτωση που δεν το πράξουν επιφυλάσσεται καθώς δηλώνει προσβεβλημένος.

Το κείμενο της απάντησης έχει αναλυτικά ως εξής:

«Με μεγάλη μου λύπη διάβασα στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Κρήνη Live» την άδικη προς το πρόσωπό μου επιστολή, που απέστειλε ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας και αναφέρεται σε λόγια τα οποία δεν χρησιμοποίησα. Φυσικά αυτό κυρία πρόεδρε και μέλη της διοίκησης μπορείτε να το διαπιστώσετε κάνοντας χρήση τα πρακτικά της συνεδρίασης. Από την πλευρά μου εγώ θα το πράξω. Στο κείμενό σας, χρησιμοποιείται για το πρόσωπο μου βαριές και προσβλητικές εκφράσεις και δεν γνωρίζω το λόγο, αφού δεν ήσασταν παρούσες για να ακούσετε τι ειπώθηκε. Μιλάτε για επίθεση από πλευράς μου. Υποδείξτε μου το σημείο της επιθέσεως κι αν όντως υπάρχει αναφορά στο Σύλλογο σας θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Εκφράζετε διαμαρτυρίες για πράγματα που δεν είπα, θέλοντας να κερδίσετε τις εντυπώσεις, οι οποίες είναι φανταστικές και πλασματικές, μη ανταποκρινόμενες στην αλήθεια. Ο Σύλλογος σας πραγματικά παρουσιάζει ένα άριστο έργο, εκτιμώμενο από όλο το Δήμο και τους πολίτες, με τέτοιου είδους ενέργειες και τακτικές πραγματικά θα χάσει τον κοινωνικό, πολιτιστικό, εθελοντικό στόχο του.

Στο δημοτικό συμβούλιο ανέφερα πως για την Φαρκαδόνα τα 3 έτη ξοδεύτηκαν 200.000 ευρώ και πλέον ευρώ για εκδηλώσεις (φάτνη, καρναβάλια, φαγοπότια και χορούς) τη στιγμή που οι πολίτες μας φορολογούνται και ζουν δύσκολα. Αυτό θα έπρεπε να σας προβληματίσει. Να το σκεφτείτε ιδιαίτερα. Θεωρώ πως ο Σύλλογος είναι υποκινούμενος από κάποιους τρίτους, οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Επαναλαμβάνω ουδέποτε ανέφερα κάποιον Σύλλογο, μίλησα γενικότερα για εκδηλώσεις που τις πληρώνει ο Δήμος. Σε αυτές τις εκδηλώσεις συμμετέχουν και οι γυναίκες με χορούς, χωρίς να κατονομάζω. Χορευτικά γυναικών στην περιοχή μας ξέρεται υπάρχουν πολλά, δεν είναι είστε οι μοναδικές. Γυναίκες που δραστηριοποιούνται με αποκλειστικά με γνώμονα την παράδοση και τον πολιτισμό.

Παρακαλώ λοιπόν σε επόμενη αναφορά σας στο πρόσωπο μου ή σε κάποιο άλλο πρόσωπο να έχετε την ευγενή καλοσύνη να ενημερώνεστε σωστά κι όχι αποσπασματικά κι όπως συμφέρει κάποιους.

Οφείλεται να ζητήσετε μια μεγάλη συγνώμη, σε διαφορετική περίπτωση, επαναλαμβάνω επιφυλάσσομαι για τα περαιτέρω και για τις νόμιμες οδούς που θα ακολουθήσω.».