Λάβρος κατά της δημοτικής Αρχής ο Δημήτρης Κωνσταντέλος

Δημήτρης Κωνσταντέλος: Υπάρχει έλλειψη σχεδιασμού και προγραμματισμού στο Δήμο Φαρκαδόνας, τόνισε στην διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στο «ΡάδιοΖυγός»

Με δυνατά επιχειρήματα και με έντονη δόση του θάρρους της γνώμης έκανε την «παρθενική» του, εμφάνιση, στα ερτζιανά και στην πρωινή ζώνη του «Ράδιο Ζυγός FM 100» ο Δημήτρης Κωνσταντέλος. Το πρωί του Σαββάτου φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική – ειδησεογραφική εκπομπή «Ράδιο ΖΥΓΟΣτάθμιση», προσκεκλημένος των δημοσιογράφων Θανάση Τσαγγαρά και Δημήτρη Παδιού.

Ο νεαρός και φέρελπις υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας με τον συνδυασμό της υποψηφίας δημάρχου κα Δέσποινας Μπότη-Χαχοπούλου, άνοιξε τα χαρτιά του και απάντησε στις ερωτήσεις της «ΖΥΓΟΣτάθμιση». Αποκάλυψε και επίσημα την πρόθεση του να διεκδικήσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο της κα Δέσποινας Μπότη-Χαχοπούλου, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα και στις αρχές του συνδυασμού.

Σε ερώτηση πως θα χαρακτήριζε το παραγόμενο έργο της δημοτικής Αρχής, υπήρξε ευθείς «υπάρχει έλλειψη προγραμματισμού, σχεδιασμού βασικών στόχων, επιδιώξεων για όλο το ηλικιακό φάσμα των δημοτών» είπε για να έρθει να συμπληρώσει αργότερα:

«Η κατάσταση στο Δήμο Φαρκαδόνας είναι μεσαιωνική. Τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο, είναι  ζωτικής σημασίας. Το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ποιότητας ζωής χαμηλό, μιας και δεν δίνεται βαρύτητα σε δράσεις ουσίας, και σε έργα ποιότητας.».

Ευθείες βολές, κατά μέτωπο και στο δήμαρχο Φαρκαδόνας, σημειώνοντας ότι δεν ακούγονται οι φωνές των πολιτών μιας και απορρίπτονται εύκολα από το δήμαρχο.

Αναφορικά με το τι θέλει να αλλάξει στην Φαρκαδόνα, ήταν σαφής, τόλμησε και υποστήριξε ότι λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα, κανείς δεν μπορεί να κάνει θαύματα, ωστόσο με προσπάθεια και συνεννόηση, ο συνδυασμός, αν έχει νικηφόρα  τύχη, θα θέσει τις βάσεις για την υλοποίηση βασικών επιδιώξεων γι’ όλες τις κοινωνικές ομάδες και τους παραγωγικούς τομείς.
3 Σχόλια

  1. Χρήστος Ζαφείρης τι να να ακμάσει το νέο και το άφθαρτο επιτέλους ρε τενεκε χωρις να εχει γνωση απο πολιτικη;

  2. Χρήστος Ζαφείρης τι να ακμασει το νέο και το άφθαρτο ρε τενεκε χωρις γνωση απο πολιτικη?

  3. Χρήστος Ζαφείρης
    13/01/2019 at 20:18

    Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κύριο αλλά δείχνει πολύ ώριμος και μορφωμένος με όρεξη για προσφορά στον τόπο. Μου άρεσε πολυ η επίθεση στη δημοτική αργή την οποία χαρακτηρίζει μεσαιωνική και δεν εχει άδικο.
    Εύχομαι οι συγχωριανοί του να τον στηρίξουν και να τον βγάλουν δημοτικό σύμβουλο, να φύγει η σαπίλα και να ακμάσει το νέο και το άφθαρτο επιτέλους