Με λεβεντιά και καμάρι η παρέλαση στην Οιχαλία

Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων παρέλασαν για την 28η Οκτωβρίου παρουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη

Με λεβεντιά και καμάρι οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Οιχαλίας τίμησαν την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ». Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, κορυφώθηκαν το πρωί του Σαββάτου με την διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης.

Στις εκδηλώσεις προεξήρχε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης ενώ παρέστησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Κώστας Σκρέκας, δημοτικοί σύμβουλοι, και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα άνοιξε με εκκλησιασμό των μαθητών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας ενώ συνεχίστηκε με Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο που κοσμεί την κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας.

Στις 11 περίπου το πρωί διεξήχθη η μαθητική παρέλαση. Μαθητές με εθνική υπερηφάνεια παρέλασαν προ των επισήμων και του πλήθους κόσμου που έσπευσε να τους καμαρώσει.

Στα μηνύματα της εθνικής επετείου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας

«Ο ηρωικός αγώνας του λαού μας, μας εμπνέει πάντα και μας διδάσκει. Κάθε γενιά στον τόπο μας αντιμετωπίζει τις δικές της ιστορικές προκλήσεις. Σήμερα καμαρώνουμε τα νιάτα, το μέλλον του τόπου μας, τη γενιά της δημιουργίας και της ελπίδας», σημείωσε ο δήμαρχος, που χειροκρότησε κατά την παρέλαση νήπια, παιδιά και εφήβους των σχολείων της Οιχαλίας.