Λίφτινγκ στα χωριά της Φαρκαδόνας με τη σφραγίδα Μ. Μπαγιώτη και Γ. Αναγνώστου

Δεκάδες επισκέπτες, άνθρωποι που έλκουν την καταγωγή τους από τα χωριά της Φαρκαδόνας και διαμένουν σε διάφορες περιοχές της χώρας αναμένεται να επισκεφτούν από σήμερα Μ. Παρασκευή την γενέτειρά τους για να γιορτάσουν την Ανάσταση.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα που θα παρατηρηθεί από σήμερα στα 18 χωριά της Φαρκαδόνας έθεσε σε εγρήγορση την αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου για τον καλλωπισμό των δημοτικών διαμερισμάτων.

Συνεργεία του Δήμου, υπό την καθοδήγηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου κ. Μιχάλη Μπαγιώτη και του εντεταλμένου συμβούλου κ. Γιάννη Αναγνώστου «όργωσαν» στην κυριολεξία τα χωριά, προκειμένου να συμβάλουν στον καθαρισμό τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Φαρκαδόνα, Οιχαλία και Ταξιάρχες, χωριά όπου οι ανάγκες είναι σαφώς μεγαλύτερες σε σχέση με τα μικρότερα δημοτικά διαμερίσματα.

«Στόχος μας είναι η καθαριότητα των χωριών για την γιορτή του Πάσχα. Από την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Πέμπτη αργά το απόγευμα θέσαμε σε εφαρμογή το πλάνο για τον καθαρισμό των χωριών, προκειμένου να αποκτήσουν την αισθητική εικόνα που εμείς θέλουμε και απαιτούν οι συνδημότες και οι επισκέπτες μας. Θεωρώ ότι τα καταφέραμε στα μέτρα των δυνατοτήτων μας», σημείωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μπαγιώτης.

Πέραν της συμβολής και της καθοδήγησης οι δυο αιρετοί κατέβαλαν και προσωπική εργασία. Σήκωσαν τα μανίκια και εργάστηκαν κι οι ίδιοι με τη σειρά τους, μεταδίδοντας το μήνυμα ότι ο αιρετός δεν αποτελεί ένα πρόσωπο του γραφείου, αλλά συμβάλει με οποίο τρόπο και μέσο μπορεί για το καλό της περιοχής του.

«Μέσω των ενεργειών μας και της Υπηρεσίας μας προσπαθήσαμε να δώσουμε μια διαφορετική καλαίσθητη νότα στα χωριά μας. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, ειδικά τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε όπου θα δεχτούμε πλήθος επισκεπτών. Παράλληλα προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε και το μήνυμα της συλλογικής προσφοράς και νομίζω ότι το μετείχαμε», ανέφερε ο εντεταλμένος σε θέματα καθαριότητας κ. Γιάννης Αναγνώστου.

Καταλήγοντας να σημειωθεί ότι μετά το Πάσχα η Υπηρεσία Καθαριότητας θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες για τον καθαρισμό των χωριών.

FullSizeRender - Αντίγραφο FullSizeRender (1) FullSizeRender (2) - Αντίγραφο IMG_7643 (2) DSC_0009