Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι το 7ο Αντάμωμα με την Παράδοση και τον Πολιτισμό στην Κρήνη

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης και αγκαλιάζεται από το δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ηλία Καραμάνο και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο 

Το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου η πλατεία της Κρήνης θα φορέσει τα γιορτινά της. Το βράδυ της 12ης Αυγούστου το χωριό της Κρήνης θα γεμίσει ζωντάνια και παράδοση. Σήμερα το χωριό προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για να υποδεχτεί τους εκατοντάδες επισκέπτες και κατοίκους με αφορμή την ετήσια διοργάνωση του 7ου Ανταμώματος με την Παράδοση και τον Πολιτισμό. Ήδη πολλοί από τους κατοίκους που διαμένουν εκτός χωριού είτε στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό, βρίσκονται στο χωριό για την συμμετοχή τους στο αντάμωμα. Πολλοί είναι εκείνοι που προγραμμάτισαν τις άδειές του μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να επισκεφτούν το χωριό και να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Η διοργάνωση που πλέον έχει εξελιχτεί σε θεσμό καθώς διοργανώνεται ανελλιπώς από το 2011 προγραμματίζεται για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στην πλατεία του χωριού και φέρει την σφραγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης και των δραστήριων 10 γυναικών που συμμετέχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε μετά τις τελευταίες εκλογές.

Την φετινή εκδήλωση αγκαλιάζει ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, η Αντιδημαρχία Πολιοτισμού και Παιδείας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καραμάνος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμος και η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Παιδείας συνέβαλλαν καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανοίξει ο Σύλλογος με τα χορευτικά τμήματα παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων του χωριού, καθώς επίσης και του χορευτικού ΤΡΙΚΚΗ.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος ενώ η πολυμελής ορχήστρα που θα απαρτίζεται από τους: Φαίδρα Διαμάντη, Άρη Ντίνα, Νεκτάριο Παπαγεωργίου… κ ά. θα προσφέρει παραδοσιακές στιγμές εμπλουτισμένες από δημοτικά και λαϊκά τραγούδια.

Ο Σύλλογος της Κρήνης υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά και προσκαλεί όλους τους συνδημότες, να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

1 σχόλιο

  1. Basilis Ziogkos
    06/08/2017 at 17:05

    Είχα επισκεφτεί τη συγκεκριμένη εκδήλωση το 2014 και έμεινα πραγματι άφωνος από την ποιοτητα της συγκεκριμενης εκδηλωσης αν θα τα καταφερω θα ερθω και φετος, καλη επιτυχια και καλο ανταμωμα