Λίγο πριν την κάλπη βρίσκονται οι καθηγητές του νομού Τρικάλων

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕΤ προκειμένου να προτείνει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης και των εκλογών

Προεκλογικά θα κινηθεί η τοπική Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης προκειμένου να ασχοληθεί με το θέμα της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής για την επόμενη χρονιά.

Τα μέλη της διοίκησης αναμένεται να προτείνουν την ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής, εκλογοαπολογιστική συνέλευση των καθηγητών και στην συνέχεια την διενέργεια των εκλογών. Τόσο η εκλογοαπολογιστική συνέλευση, όσο και η διεξαγωγή των εκλογών προσδιορίζονται το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Ωστόσο αυτό δεν θα εξαρτηθεί από την τοπική διοίκηση μιας και θα πρέπει να ληφθεί η αρμόδια άδεια από την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων.

Αν η διεύθυνση εμφανιστεί σύμφωνη στις προτάσεις της ΕΛΜΕΤ τότε ουσιαστικά θα ανάψει το πράσινο φως για τις δυο διαδικασίες.

Από την πλευρά τους πάντως οι καθηγητές του νομού και δη τα μέλη των παρατάξεων αναμένουν με έντονο ενδιαφέρον τη διενέργεια της γενικής συνέλευσης μιας και τα ζητήματα – προβλήματα που απασχολούν την τοπική εκπαιδευτικοί κοινότητα, όπως επίσης και τους καθηγητές όλης της χώρας είναι έντονα. Αναμένουν την κατάθεση των θέσεων και των προτάσεων από πλευράς παρατάξεων, όπως και την ανάδειξη των σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν τους ίδιους, τους μαθητές και ευρύτερα τα σχολεία του νομού μας.