Λύκοι έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα το πρωί στην Παναγίτσα Τρικάλων

Ίσως το γεγονός που μετέφεραν στο KriniTrikalon.gr κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί από το χωριό της Παναγίτσας να αποτελούσε ιστορία παραμυθιού, που θα προκαλούσε στο άκουσμά του, το φόβο των παιδιών.

Δυστυχώς δεν είναι παραμύθι αλλά αποτελεί πραγματικότητα, αν λάβουμε υπόψη και το οπτικοακουστικό υλικό, που μας κοινοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί από τον οικισμό της Παναγίτσας. Ειδικότερα σήμερα στις 09:30 το πρωί διερχόμενοι οδηγοί από την Παναγίτσα προς το Γριζάνο και σε κοντινή απόσταση από ποιμνιοστάσιο αντελήφθησαν την παρουσία ζευγαριού λύκων.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος ,παρά τον πρώτο φόβο, στην θέα των λύκων, κατάφεραν να βιντεοσκοπήσουν μέσω των κινητών τηλεφώνων το θέαμα. Τα άγρια ζώα στην ανθρώπινη παρουσία αλλά και του αυτοκινήτου τράπηκαν σε φυγή σε ορεινή περιοχή, σημείο που πιθανότητα κατηφόρισαν για την ανεύρεση τροφής.

Το γεγονός σχολιάστηκε σήμερα και στο χωριό, με τους κατοίκους να εκφράζουν το φόβο τους. Κι αυτό γιατί από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται οι ιδιοκτήτες του ποιμνιοστάσιου, αλλά και πεζοί που πραγματοποιούν την βόλτα και την άσκησή τους. Λογικό να εκφράζονται φόβοι μιας και τα συγκεκριμένα ζώα είναι ιδιαίτερα επιθετικά ειδικά όταν αναζητούν τροφή.