Μ. Μπαγιώτης: 42 χρόνια τώρα η ΝΔ πορεύεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον

Σαράντα δυο χρόνια πολιτικού βίου συμπληρώνει σήμερα το κόμμα της ΝΔ. Με αφορμή τα 42χρονα της επετείου ίδρυσης του κόμματος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Μιχάλης Μπαγιώτης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, ιδρύοντας πριν 42 χρόνια τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στις 4 Οκτωβρίου 1974 ήθελε ουσιαστικά να δημιουργήσει την Φιλελεύθερη πρόταση διακυβέρνησης, σε ένα κράτος που προσπαθούσε να βρει το βηματισμό του, ανάμεσα στην αυταρχικότητα του χουντικού καθεστώτος που κατέρρευσε και στις σοσιαλιστικές και κομμουνιστικές «χίμαιρες» που θα μας οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια, σε εθνικά αδιέξοδα.

Σ΄ αυτά τα 42 χρόνια, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είτε ως κυβερνών κόμμα, είτε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, πορεύθηκε (ακόμα και με τα λάθη της…), με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον.

Σήμερα δε, που η κοινωνικοοικονομική κρίση, έχει καταστεί και πολιτική κι ο λαός μας και το Έθνος μας, πραγματικά βιώνουν δύσκολες ώρες, απαιτείται περισσότερο παρά ποτέ, από την ηγεσία και τα στελέχη της, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα ανάτασης της χώρας, που θα ξαναφέρει την ελπίδα στη καρδιά των Ελλήνων.

Η ανάδειξη της Κοινωνικά Φιλελεύθερης πρότασης διακυβέρνησης του τόπου, ως εναλλακτική επιλογή, απέναντι στις αριστερές αυταπάτες και στις αριστερίστικες ιδεοληψίες, είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, για ένα καλύτερο αύριο…για όλους τους Έλληνες.