Μάχιμα και πολυ δυναμικά κλείνει την προεκλογική πορεία ο Γιώργος Γεωργίου

Ο νεαρός Αστυνομικός Γιώργος Γεωργίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου, καθημερινά δέχεται ενθαρρυντικά μηνύματα από τους συγχωριανούς και τους συνδημότες του.

Ακρως επικοινωνιακός και εκφραστικός κάθεται,συνομιλεί και ακούει τα προβλήματα όλων,αφουγκραζόμενος τον παλμό των δημοτών.

Θέτει τη βάση των «σταυρών» του στην Κρήνη ,που αποτελεί τόπο καταγωγής του και συνεχίζει στη γειτονική Οιχαλία και στα όμορα χωριά.Σαφώς οι φιλίες που έχει αναπτύξει στη Φαρκαδόνα και στους Πελινναίους όλα αυτά τα χρόνια,τον κάνουν να αισιοδοξεί για την εκλογή του, στο νέο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας.

Αναμφίβολα οι δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας πιστεύουν σε αυτόν ,καθως ,τόσο το νεαρο της ηλικίας ,όσο και η ειλικρίνεια του χαρατήρα του ειναι αυτο που κερδίζει τους ανθρώπους.Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών, τόσο δυναμώνει το κύμα ανθρώπων που το στηρίζουν.

Φυσικά η μάχη του ιδίου κλείνει την προσεχή Κυριακή με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.Δεν σταματά στιγμή να κινείται και να προσπαθεί για το καλύτερο.Ωστόσο από το Σεπτέμβριο ξεκινά ένας νέος αγώνας, αυτός της αντιμετώπισης των προβλημάτων που μετέφεραν μέχρι σήμερα οι πολίτες.

Καλή επιτυχία Γιώργο και επίτευξη των στόχων.Ευχόμαστε απο Σεπτέμβρη να είσαι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για να ακούγεται σθεναρά η φωνή όλων των δημοτών..