Μάγεψαν μικρούς και μεγάλους τα παραμύθια της Αγγελικής Ενκελέιντα

Η συντοπίτισσα συγγραφέας κα Αγγελική-Έμινη Ενκελέιντα παρουσίασε δυο έργα της σε μια πανέμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα

Μαγεμένοι από τις ιστορίες και τα κατορθώματα των ηρώων δυο παραμυθιών εμφανίστηκαν Τρικαλινά παιδιά και ενήλικες που έσπευσαν να παραστούν στην εκδήλωση – διήγηση παραμυθιών που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Σουίτα «Art Cafe».

Η παρουσίαση των παραμυθιών «Ο κόκορας και ο χαμένος Θησαυρός» και «Η Στέλλα και το μαγικό ποδήλατο στη χώρα των νάνων» έγινε από την συγγραφέα κα Αγγελική-Έμινη Ενκελέιντα, η οποία διαμένει στην Οιχαλία και στον ελεύθερο χρόνο της προχωρά στην συγγραφή παραμυθιών για τους μικρούς φίλους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και συνέβαλλαν στην παρουσίαση ο εκδότης του ΟΣΤΡΙΑ κ. Γιάννης Κοτσαφτόπουλος, η ηθοποιός κα Βίκυ Ιακωβάκη και η μουσικός κα Άννα Μίνια.

Ενθουσιασμένος από την πλοκή των παραμυθιών δήλωσε και ο πρόεδρος της ΕΕΛΣΠΗ, Τρικαλινός συγγραφέας, κ. Βάϊος Φασούλας.

Τόσο τα παιδιά, όσο και οι μεγάλοι που παρακολούθησαν την παρουσίαση των παραμυθιών δεν έκρυβαν την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό τους γύρω από την πλοκή των ιστοριών. Τα παιδιά καθηλώθηκαν ακούγοντας τα κατορθώματα του κόκορα στην αναζήτηση του θησαυρού καθώς και τη φιλία που ανέπτυξε η μικρή Στέλλα, στη χώρα των νάνων.

Στη εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, η διευθύντρια του γυμνασίου Οιχαλίας κα Ρούλα Σκανδάλη, συνδημότες και αρκετοί Τρικαλινοί.