Μάριος Μπακλαβάς: Μια ισχυρή προσωπικότητα διεκδικεί μια θέση στο τοπικό του Γριζάνου

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα για το Γριζάνο» που στηρίζεται από τον Μιχάλη Μπαγιώτη θα υιοθετήσει ένα διαφορετικό μοντέλο για το χωριό του

Από τα πλέον δυναμικά και δραστήρια άτομα που συμμετέχουν στο τοπικό ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» του Μιχάλη Μπαγιώτη, χαρακτηρίζεται ο 26χρονος, υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Μάριος Μπακλαβάς.

Ο Μάριος που επί σειρά ετών έδωσε το καλύτερό του εαυτού στα αθλητικά , ποδοσφαιρικά δρώμενα του χωριού, προετοιμάζεται αυτή τη φορά να δώσει μια διαφορετική μάχη στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ισχυρή προσωπικότητα, με θάρρος γνώμης και άποψης, θα υιοθετήσει ένα διαφορετικό μοντέλο για το χωριό του. Θα προσπαθήσει να προσδώσει ένα διαφορετικό από το συνηθισμένο χαρακτήρα στο χωριό του, συμβάλλοντας πέραν της επίλυσης ζητημάτων που σχετίζονται με την τρέχουσα καθημερινότητα και για θέματα που σχετίζονται με την νεολαία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία και την υγεία.

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα για το Γριζάνο» υπεραμύνεται του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» και του επικεφαλής, υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη, ενός ανθρώπου που διαθέτει όλα τα φώτα για να προσφέρει στο χωριό, μιας και προσμετρά χρόνια προσφοράς στα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗLIVE» ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα για το Γριζάνο» καλεί τους πολίτες του χωριού να δώσουν δύναμη στο δημοτικό και στον τοπικό συνδυασμό που έχουν όραμα για τον τόπο και θα αγωνιστούν με αλήθεια, σοβαρότητα, ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, καθαρή και ανοιχτή σκέψη, διαφάνεια, κοινωνική αλληλεγγύη, ισότητα και δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες για όλους τους δημότες με σεβασμό στις συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες.