Μαζί έως την τελική νίκη

Ο Γιώργος Χαλβατζάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας με τον συνδυασμό «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη» ρίχτηκε και συνεχίζει στην μάχη του «σταυρού»

Το δικό του προσωπικό αγώνα δίνει το τελευταίο δεκαήμερο ο Γιώργος Χαλβατζάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας με τον συνδυασμό «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη» με το συνδυασμό της υποψηφίας δημάρχου Ελένης Χαλβατζά.

Ρίχτηκε και συνεχίζει ακούραστα στην μάχη του «σταυρού» προκειμένου να κατοχυρώσει την προσεχή Κυριακή μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας.

Ιδιαίτερα αγαπητός και προσιτός στη νεολαία, αφενός της επαγγελματικής του ιδιότητας (ελεύθερος επαγγελματίας, στο χώρο της εστίασης), αφετέρου της ενασχόλησης με τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, βάζει ψηλά τον πήχη, και προετοιμάζεται για τα καλύτερα.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι στο πρόσωπό του απεριόριστη. Απεριόριστη εξάλλου είναι η εμπιστοσύνη του ίδιου, στην Ελένη Χαλβατζά. Ήταν από τους πρώτους που την πίστεψαν και την παρότρυναν να ασχοληθεί με τα κοινά και το Δήμο Φαρκαδόνας και τελικά δεν διαψεύστηκαν. Την ακολουθεί και την πιστεύει όσο κάνεις άλλος και φαίνεται.

Μαζί λοιπόν έως την τελική νίκη…