Με καμάρι παρέλασαν οι Φαρκαδόνιοι μαθητές τιμώντας την επέτειο του «ΟΧΙ»

Πλήθος κόσμου καμάρωσε τους μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων που συμμετείχαν στις επετειακές εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Κορυφώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην έδρα του Δήμου Φαρκαδόνας οι επετειακές εκδηλώσεις για το Έπος του 40. Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τη διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης, προ των επισήμων και επί της οδού Καραϊσκάκη.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας εκπροσωπήθηκε από το δήμαρχο κ. Θανάσης Μεριβάκης, που συνοδευόταν από τους αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Μέμηλα, Κώστα Κοσμά και Κώστα Θωμά. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Οιχαλίας και τοπικών Συλλόγων.

Το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας τελέστηκε η καθιερωμένη Δοξολογία ενώ ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από εκπαιδευτικό. Λίγο αργότερα ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Φαρκαδόνας και κατάθεση στεφάνων, από τον δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη, τους μαθητές, τους διοικητές του Α.Τ. Φαρκαδόνας και Π.Κ. Οιχαλίας καθώς επίσης και από φορείς και Συλλόγους της περιοχής.

Το επετειακό πρόγραμμα συνεχίστηκε και κορυφώθηκε με την μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Φαρκαδόνας.

Μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρέλασαν με καμάρι και λεβεντιά μπροστά από τους επισήμους και του πλήθους κόσμου αποσπώντας δικαίως το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.

Μετά το τέλος της παρέλασης παρατέθηκε δεξίωση στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου Φαρκαδόνας.

Περισσότερο φωτoγραφικό υλικό καθώς και εκτύπωση φωτογραφιών  από τις σημερινές εκδηλώσεις , στο φιλικό κατάστημα  ΦΩΤΟ ΖΟΟΜ στη Φαρκαδόνα, τηλ. 2433022412 (κ. Βάϊος Γκαγκάς).