Με νέους και άφθαρτους ανθρώπους θέλει να συνεργαστεί η Λένα Χαλβατζά

Σε περίπτωση που θα επιλεγεί και θα στηριχτεί ως υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας θα αναζητήσει πρόσωπα που έχουν διάθεση για προσφορά και θα βοηθήσουν την περιοχή

Με ενδιαφέρον αναμένεται η διοργάνωση της εκδήλωσης της Τ.Ο. ΚΙΝ.ΑΛ. Φαρκαδόνας το ερχόμενο Σάββατο. Μέλη της τοπικής αναμένουν αρκετούς φίλους και μέλη του κόμματος, οι οποίοι θα κληθούν λίγο μετά τις 8 το βράδυ και μετά τις τοποθετήσεις να επιλέξουν τον υποψήφιο δήμαρχο που θα διεκδικήσει με την στήριξη του «Κινήματος Αλλαγής» το Δήμο Φαρκαδόνας.

Αν όχι βέβαιη, επικρατέστερη θεωρείται η επιλογή της κα Ελένη Χαλβατζά, η οποία έχει καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά της στην τοπική οργάνωση. Μιας δυναμικής παρουσίας που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Φαρκαδόνας.

Προαπαιτούμενο, όπως και η ίδια υποστηρίζει είναι να συμπράξει με νέους ανθρώπους, με πρόσωπα που διακρίνονται για την διάθεσή τους για προσφορά και σκληρή δουλειά, που δεν θα αναλώνονται αποκλειστικά για την διευθέτηση της καθημερινότητας που αποτελεί για όλους τους Δήμους υποχρέωση. Θα συνεργαστεί με πρόσωπα που θα καταθέσουν νέες ιδέες και δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, αλλά θα ποντάρουν στο παρών. Πρόσωπα αχρωμάτιστα καθώς η τοπική αυτοδιοίκηση είναι και θα πρέπει να παραμείνει αχρωμάτιστη.

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και προτάσεις από πρόσωπα που πασχίζουν για ένα Δήμο που μπορούν να κάνουν την διαφορά.


1 σχόλιο

  1. farkadona city
    01/12/2018 at 20:32

    Γινετε να εισαι πασοκ και αφθαρτος ???…