Με θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις τίμησαν τον Άγιο Γεώργιο στους Γεωργανάδες

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και συνεχίστηκαν το βράδυ της ίδια ημέρας με πολιτιστικές εκδηλώσεις στο κέντρο του χωριού

Με θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμήθηκε η μνήμη του πολιούχου των Γεωργανάδων, Αγίου Γεωργίου. Και τη φετινή χρονιά στην τοπική κοινότητα Γεωργανάδων, διεξήχθησαν θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για να τιμηθεί η μνήμη του Αγίου που αποτελεί τον προστάτη του χωριού.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον φερώνυμο Ιερό Ναό, που κοσμεί το κέντρο του χωριού και είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Αγίου Γεωργίου. Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, η τοπική κοινότητα και ο πρόεδρος Βαγγέλης Ζιώγκος διοργάνωσαν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο κέντρο του χωριού, με ζωντανή μουσική και την εμφάνιση χορευτικών του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας. Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν πλήθος κόσμου με το κέφι και την διάθεση των παραβρισκόμενων να χτυπά κόκκινο.

Ο κόσμος που συμμετείχε στην εκδήλωση χόρεψε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, σε ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που θα μείνει αξέχαστο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο για την γιορτή του Πάσχα τονίζοντας ότι ανάλογες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν και μελλοντικά.