Με το δίκτυο αποχέτευσης συνδέονται οι οικίες της Οιχαλίας

Υπεγράφη η σχετική συμβάση, γεγονός που μελλοντικά ανοίγει το δρόμο για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της Οιχαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται ενέργειες και πρωτοβουλίες της δημοτικής Αρχής Φαρκαδόνας και κατ’ επέκταση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας ώστε να τεθεί το συντομότερο δυνατό σε λειτουργία ο Βιολογικός Καθαρισμός Οιχαλίας.

Όπως κατέγραψε το ΚΡΗΝΗ LIVE την περασμένη Παρασκευή ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάσης Μεριβάκης υπέγραψε μια ακόμη σύμβαση, αυτή τη φορά με τον ανάδοχο του έργου «Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων δικτύου αποχέτευσης Οιχαλίας» Βασίλειο Ιωαννίδη. Το έργο έχει προϋπολογιστεί με 118.400 ευρώ, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

Με το εν λόγω έργο η Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας θα προβεί στην κατασκευή των εξωτερικών διακλαδώσεων  για τη σύνδεση των οικιών με το κατασκευασθέν δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στη Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα τεθεί σε λειτουργία και επίσημα ο Βιολογικός Καθαρισμός Οιχαλίας. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες.