Με το μυαλό στις ανάγκες και την καρδιά στα όνειρα

Η 11αδα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων του συνδυασμού «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία-ΑΝΤΑΡΣΙΑ για την Ανατροπή» παλεύουν για μια Θεσσαλία που οι πολίτες θα ζουν με αξιοπρέπεια

Με το μυαλό στις ανάγκες και την καρδιά στα όνειρα…χαράζουν το δρόμο της ανατροπής. Ο λόγος για την 11αδα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων του συνδυασμού «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία-ΑΝΤΑΡΣΙΑ για την Ανατροπή».

Οι Αντάρας Λάμπρος, Κατσαούνη Ευγενία, Μητροπάνου Μυρσίνη, Μπλέτσας Ιωάννης, Παπαδάκης Γεώργιος, Πρεκατές Χρήστος, Σαββουλίδη Σουλτάνα, Τάχου Ευαγγελία, Τζαβέλλας Νικόλαος, Τσολάκης Βασίλειος και Φλώρος Βασίλειος, απαρτίζουν το μαχητικό ψηφοδέλτιο της  «Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία-ΑΝΤΑΡΣΙΑ για την Ανατροπή».

Αντιπροσωπεία υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων και συγκεκριμένα οι Ευαγγελία Τάχου, Χρήστος Πρεκατές και Νικόλαος Τζαβέλλας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Φαρκαδόνα και στην λαϊκή αγορά διανέμοντας την ανακοίνωση της παράταξης μεταδίδοντας στον κόσμο τις θέσεις και τις προτάσεις της.

«Δεν είμαστε μια ευκαιριακή συμμαχία δυνάμεων, ούτε ένα ψηφοδέλτιο μιας χρήσης. Συμμετέχουμε σε ένα πανελλαδικό δίκτυο αντικαπιταλιστικών σχημάτων που δρουν σε επίπεδο πόλης και περιφέρειας. Επιδιώκουμε τη συμμετοχή μας στο περιφερειακό σύμβουλιο για την ισχυροποίηση του μαζικού κινήματος και την οργάνωση των αγώνων», αναφερόταν στην ανακοίνωση.